Close sidebar
Close sidebar

Tupeu fara margini! Femeia care l-a batut si legat in lanturi pe Dan Bratu sustine ca e nevinovata: "Nu il cunosc. Eu nu am tinut pe nimeni de sclav"

Dan Bratu este unul dintre sclavii salvati de la Berevoiesti. El este fugarul pe care autoritatile l-au gasit ratacind pe strazile Pitestiului, in urma cu doar un an. Initial, s-a crezut ca e doar un om al strazi, dar apoi politistii si-au dat seama ca au de-a face cu un fugar, un sclav care incerca sa scape din infernul la care era supus in casele romilor si care incerca sa isi salveze fratele.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aseara, la Asta-i Romania, Dan Bratu a fost pus fata in fata cu Silvia Grancea, femeia care l-a tinut ca sclav. Procurorii sustin ca aceasta, impreuna cu sotul ei, l-ar fi sechestrat si batut, timp de 6 luni, pe Dan Bratu.

Silvia Grancea este arestata la domiciliu si isi vede de viata in continuare. Ea este stapana casei si a sclavilor, insa sustine ca nu stie nimic despre Dan Bratu.

"Nu s-a tinut asa ceva. La mine in familie nu s-a tinut asa ceva. Nu il cunosc pe Dan Bratu. De ce am fost in puscarie? Nu stiu, ne-a luat la surprindere. Nu l-am batut, nu stiu cine e! Nici barbatul meu nu a facut asta. Sotul meu e la parnaie. Dar nu e adevarat ca l-a batut. Au gasit ei sclavi la mine? Cred ca a visat baiatul ala ca a stat la mine", a spus ea.


 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Silvia Grancea a negat cu vehementa ca l-ar fi tinut ca sclav pe Dan Bratu. Asta desi ginerele ei spune altceva.

"Nu inteleg de ce ii tinea legati", a spus ginerele femeii.

"As vrea sa o impusc. Simt manie cand o vad. Ma batea pana lesinam", a spus Dan Bratu cand a vazut o imagine cu femeia care l-a distrus.

Urmareste tot materialul marca Asta-i Romania:

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI