Close sidebar
Close sidebar

Turcia va impune lockdown total timp de cinci zile, începând din 31 decembrie

Preşedintele turc Tayyip Erdogan a anunţat că Turcia va impune lockdown total timp de cinci zile, de la 31 decembrie, în contextul în care datele oficială arată că bilanţul noilor decese zilnice arată un record de 229, potrivit The Guardian.

Georgiana Balaban,

Noi măsuri impuse în Turcia, din cauza coronavirus. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Erdogan, care a vorbit după o reuniune a cabinetului de miniştri, a precizat că ordinul prin care populaţia va sta acasă va intra în vigoare de la ora 21.00, de Anul Nou, şi va fi valabil până la 4 ianuarie.

Datele oferite de Guvern despre noile cazuri de Covid-19 arată că în ultimele 24 de ore au fost infectate 29.617 persoane.

Coronavirus face ravagii pe tot globul

Boala cauzată de coronavirus (COVID-19) este o boală infecțioasă cauzată de coronavirusul descoperit cel mai recent.

Lockdown în Turcia. [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Majoritatea persoanelor care suferă de COVID-19 au simptome ușoare sau moderate și se recuperează fără un tratament special.

Citeste si: Primul vaccin anti-COVID, descoperit cu două luni înainte de declararea pandemiei

Citeste si: Premierul unei țări, răpus de coronavirus la doar 52 de ani

Virusul care cauzează COVID-19  se transmite în principal prin picături respiratorii, care sunt răspândite atunci când o persoană infectată tușește, strănută sau expiră. Aceste picături sunt prea grele pentru a rămâne în aer, așa că se așază pe obiecte sau suprafețe.

Vă puteți infecta inhalând virusul dacă vă aflați în apropierea unei persoane cu COVID-19 sau atingând suprafețele contaminate, apoi atingându-vă ochii, nasul sau gura.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI