Close sidebar
Close sidebar

Turist străin, găsit spânzurat într-o pădure de lângă Bușteni

Descoperire macabră pe munte: un turist britanic care era dat dispărut de trei zile a fost găsit spânzurat pe o potecă de pădure între Bușteni și Poiana Țapului.

Razvan Ilie,

Echipa de salvamontiști de la Bușteni a transmis într-o postare pe Facebook că bărbatul din Marea Britanie s-ar fi sinucis. [Sursa foto: Salvamont Busteni]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un turist britanic de 42 de ani care fusese dat dispărut de familie încă de luni dimineaţă, după ce nu a mai răspuns la telefon, a fost găsit spânzurat într-o pădure din munții Bucegi.

Echipa de salvamontiști de la Bușteni a transmis într-o postare pe Facebook că bărbatul din Marea Britanie s-ar fi sinucis. Rămâne de văzut care vor fi rezultatele după necropsie și ce vor spune experții criminaliști care investighează cazul. 

Citeste si: Un cântăreț celebru de 23 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 5 al hotelului. Era în luna de miere

Turistul britanic, localizat după semnalul de la telefonul mobil

Salvamontiştii serviciilor Buşteni şi Prahova au fost solicitaţi, luni seară, să intervină pentru căutarea unui cetăţean britanic în vârstă de 42 de ani care era plecat la munte de trei zile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Familia acestuia nu a mai reuşit să ia legătura cu el, bărbatul refuzând să răspundă la telefon. Potrivit datelor comunicate de salvamontiști, bărbatul a fost găsit spânzurat, în noaptea de luni spre marți, în pădurea dintre Buşteni şi Poiana Ţapului, unde a fost localizat telefonul acestuia. 

Citeste si: Caz șocant: O copilă de 13 ani s-a aruncat de pe bloc din dragoste

Ce au găsit salvamontiștii lângă bărbat [Sursa foto: Salvamont Busteni]

Bărbatul nu a anunţat pe nimeni unde se duce şi nici ce intenţii are. El plecase pe munte şi nu a mai dat niciun semn familiei. Lângă corpul său a fost găsită și o sticlă de alcool.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI