O turistă franceză în vârstă de 73 de ani, dispărută de vineri pe insula grecească Sikinos, a trimis un mesaj panicat către hotelul în care era cazată ei înainte de a dispărea, a declarat marți proprietarul resortului.

Turista franceză, de negăsit pe insula Sikinos din Grecia 

Poliția greacă desfășoară o operațiune de căutare a femeii, al cărui nume nu a fost făcut public de autorități, potrivit elKathimerini.com.

Citește și: VIDEO Cel puțin 7 turiști au murit sau au dispărut misterios pe insulele din Grecia

Ea este doar unul dintre cei opt turiști străini dispăruți în Grecia, dintre care cinci au murit luna aceasta, pe fondul căldurii uriașe din peninsulă.

Ilias Gavanas, care deține casa de oaspeți în care stătea femeia, a declarat pentru Reuters că a auzit ultima dată de ea vineri, când a contactat-o ​​telefonic în jurul orei 8.30 după ce a pierdut un apel de la ea la 5.50 a.m.

Turista franceză, de negăsit pe insula Sikinos din Grecia 

Turista franceză, de negăsit pe insula Sikinos din Grecia 

[Sursa foto: Twitter ]

Ultimul mesaj al femeii: "Am căzut"

Hotelierul grec a spus că femeia i-a trimis un selfie și un mesaj în care spunea: "Am căzut”. El a răspuns în franceză și engleză cerând locația ei și spunându-i să sune la numărul european de urgență 112 și a alertat poliția și autoritățile municipale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Temperaturile au crescut la peste 40 de grade Celsius în toată Grecia la începutul acestei luni, iar valul de căldură persistă.

Drumețiile sunt populare printre turiști pe Sikinos, o insulă în mare parte muntoasă și puțin populată din sudul Mării Egee.

"Îi avertizăm pe turiști să nu iasă în căldură, să ne informeze mereu unde se află, să nu plece singuri”, a spus el. "Au fost 40 de grade la umbră”. 

Turistă franceză, dispărută pe o insulă din Grecia

Turistă franceză, dispărută pe o insulă din Grecia

[Sursa foto: Twitter]

Două turiste, dispărute fără urmă în insula Sikinos

Ministerul Turismului de la Atena a transmis că oficialii greci "au rămas în alertă” și că lucrează cu alte ministere pentru a se asigura că toți turiștii sunt informați.

O a doua femeie franceză este dispărută pe Sikinos, iar autoritățile cred că cele două femei dispărute au mers împreună, deși nu stăteau la același hotel, a transmis poliția elenă.

Pe insula Amorgos este în curs de căutare și un american dispărut încă din 11 iunie, cu o săptămână în urmă.

Două turiste, dispărute fără urmă în insula Sikinos

Două turiste, dispărute fără urmă în insula Sikinos

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si