Sezonul estival este abia la început și mulți turiști pășesc în stașiunile de la malul Mării Negre. Cu toate că operatorii economici au spus clar că situația de pe litoralul românesc nu este una tocmai roz, mai ales din pricina vremii și a războiului din Ucraina, care se spune că ar alunga turiștii, se pare că, Constanța, cel mai mare oraș de la malul mării începe să fie asaltat de turiști.

În cursul zilei de joi, 16 iunie, încă de la primele ore ale dimineții, piața Ovidiu din Constanța a fost plină ochi de turiști străini, care se aflau însoțiți de ghizi.

Citeste si: S-a dat startul unei noi runde a Programului Rabla pentru electrocasnice

”Prețuri de Monaco”, le povesteau ghizii turistici, vizibil amuzați, conform jurnaliștilor publicației locale  Replica.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Când nici soarele nu se ridicase pe cer, când angajații teraselor din Piața Ovidiu din Constanța abia începuseră să șteargă mesele de praf, grupuri formate din zeci de turiștii străini, zâmbitori, erau încolonați și se plimbau însoțiți de ghizi turistici.

Ghizii turistici, puși pe glume cu turiștii străini din Constanța: ”Prețuri de Monaco”  

Grupurile de turiști erau diferențiate de cifre, iar vizitatorii străini, oameni trecuți de a doua tinerețe, erau fascinați de zonă, fotografiind Piața Ovidiu.

Ghizii turistici le-au explicat semnificația zonei istorice, printre date exacte fiind strecurate și câteva glume. ”Prețuri de Monaco în zonă”, au fost cuvintele surprinse de turiști.

În primă instanță, localnicii din Constanța au crezut că este vorba despre o navă de pasageri care a făcut escală la Constanța, însă nu a fost așa. Cel mai probabil, confor informațiilor obținute de jurnaliștii de la stiridiaspora.ro, excursia a fost organizată cu autocare.

Citeste si: Adrian Marinescu, despre variola maimuței. Care sunt categoriile de vârstă care riscă să contacteze mai rapid boala

În ceea ce privește situația navelor de pasageri care vor sosi în Portul Constanța, numărul acestora se ridică la 20 pe 2022. Au fost mai multe programate, însă au tot fost anulate cursele.

Următoarele nave de pasageri, care sosesc la Constanța, fluviale, sunt așteptate pe datele de 17 iunie, 19 iunie și 30 iunie, sub pavilion Austria Malta și Germania, mai scrie sursa citată.

Citeste si: Doliu în lume teatrului românesc! A murit actorul Alexandru Lulescu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si