Close sidebar
Close sidebar

Tzancă Uraganu așa cum nu l-ați mai văzut. Cine l-a bătut pe manelist

Tzancă Uraganu s-a postat pe rețelele de socializare după răfuială dintre Marymar și Mădălina Miu. Manelistul susține că a fost victimă colaterală.

Georgiana Balaban,

Tzancă Uraganu a fost bătut.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, surprinde din nou. Lăutarul s-a fotografiat după răfuiala dintre iubita sa și fosta soție. Bărbatul a pus poze cu el în mediul online în care apare cu buza spartă sau cu fața vânătă. Cântărețul a mărturisit că a intervenit între cele două femei.

Citeste si: Tzancă Uraganu a ajuns la perfuzii: „Încărcăm bateria!”

Tzancă Uraganu- în mijlocul scandalului.

[Sursa foto: Facebook]

Tzancă Uraganu a mers, în urmă cu două seri, la studio pentru ca Marymar să o bată pe Mădălina Miu. Cântăreața se afla acolo alături de alți maneliști celebri, pentru a înregistra melodii.

Uraganu și Marymar au intrat peste ea, discuția a degenerat iar make-up artista a sărit la bătaie. Alina Stoican, cunoscută drept Marymar a transmis: „Să vezi cine e șefa. Ți-am rupt gura! Ești varză!”.

Citeste si: Lambada a lui Tzancă Uraganu a fost cerută de soție. Gestul neașteptat al manelistului

Uraganu a fost lovit.

[Sursa foto: Facebook]

Ce a anunțat Marymar după scandal

Marymar este logodnica lui Tzancă după ce aceasta a cerut-o de soție. Femeia a transmis de ce a lovit-o pe Mădălina Miu, după mai bine de 24 de ore de la scandal. Bruneta a povestit faptul că ea nicodată nu și-a dorit să ajungă în discuții cu aceasta, cu atât mai mult să se ia la bătaie, argumentând că nu au absolut nimic de împărțit.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Cine i-a furat inima lui Tzancă Uraganu?! Este sexy, brunetă și are forme voluptoase

Tzancă Uraganu.

[Sursa foto: Facebook]

Mădălina Miu are altă părere. Ea a zis că totul a fost planificat și nu a fost bătută doar de logodnica lui Tzancă, ci inclusiv de el și alți prieteni de ai lui. Alina Marymar a declarat că totul s-a întâplat doar între ele și nimeni nu a mai luat parte la bătaie.

Alina a povestit că a sărit la bătaie, după ce încă soția manelistului a început să-i adrese foarte multe cuvinte jignitoare și amenințări, ceea ce făcut-o nevoită să îi ofere o lecție. Ba chiar, logodnica lui Tzancă își recunoaște vina și are în plan să meargă și ea la Poliție.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Tzancă Uraganu? Medicii au intervenit de urgență!

Tzancă Uraganu așa cum nu l-ați mai văzut.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Eu niciodată nu am vrut să mă cert cu ea. Nu am vrut să am treabă cu ea. Eu cu Tzancă suntem fericiți, eu nu mă băgăm pe ea degeaba. Aseară când ne-am întâlnit nu a fost nimic premeditat. Noi avem alte planuri, nu ne arde sa intram în jocul ei. După ce m-a amenințat, am sărit la ea. Recunosc asta, dar după ce a zis că mă bate. O să merg și eu la Poliție pentru că și ea m-a amenințat. Am recunoscut, mergem înainte cu poliție, cu tot. Am postat pe Facebook pentru că ea ar fi vrut să inventeze.", a declarat Alina Marymar.

Mădălina Miu a fost bătută cu bestialitate. Ea s-a ales cu o rană la ochi. Femeia a depus plângere la Parchet împotriva lui Marymar și a mărturisit că va face tot posibilul pentru ca aceasta să fie anchetată, din moment ce are și toate dovezile necesare.

„Eu am filmările de la camerele de supraveghere. Am luat măsuri legale așa cum procedez eu. A venit un echipaj, am dat o declarație, am fost și la poliție, am fost și la Spitalul Muncipal și la INML și sunt în drum spre Procuratură. Am răni suficiente încât să plătească așa cum trebuie. Am făcut plângere penală împotriva persoanelor care m-au agresat”, a mai spus Mădălina Miu în cadrul unei emisiuni TV.

Uraganu este logodit în prezent cu Marymar. El este căsătorit în acte cu Mădălina Miu alături de care are un băiat pe nume Adam. De asemenea, el locuiește cu Lambada, femeia care i-a dăruit o fetiță pe nume Anays.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI