Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, a ajuns pe mâna medicilor. Lăutarul a ajuns la capătul puterilor, nu s-a mai simțit bine, așa că a apelat la specialiștii în sănătate. Uraganu a salvat la salvare în miez de noapte. Cei trei medici ajunși de pe SMURD i-au oferit primul ajutor.

Citeste si: Tzancă Uraganu revoltat pe urmăritorii săi. Manelistul- triunghi amoros cu Lambada și Mădălina Miu

După ce i-au administrat medicamente intravenoase, manelistul s-a calmat. „Fieru-i fier și tot se-ndoaie..
omu-i om și tot se-nmoaie___ HAI Noroc SUNT BOLNAV! 😴”, a zis Tzancă Uraganu.

Citeste si: Tzancă Uraganul, motivul despărțirii definitive dintre Yoannes și Narcisa Moisa!

Tzancă Uraganu și fratele său Miraj Tzunami s-au împăcat

Tzancă Uraganu a spus stop scandalurilor. Dacă manelistul a început anul 2021 în plin scandal cu Reea și Tina, dar și cu Narcisa și Yoannes, acesta a stopat scandalul cu fratele său care avea rădăcini încă din vara trecută.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Tzancă Uraganul a luat o decizie radicală. Pandemia de COVID-19 l-a făcut să ia această decizie

Cei doi maneliști s-au certat din cauza unor mașini, iar mai apoi Miraj Tzunami s-a aliat cu vloggerițele Reaa și Tina pentru a se răzbuna pe fratele său. După ce s-au certat ca la ușa cortului, aducându-și jigniri și reproșuri grave, Miraj Tzunami și Tzancă Uraganu s-au împăcat.

Citeste si: Tzancă Uraganu în plin război cu Reea și Tina: „Două Satane...!”

Cei doi frați s-au fotografiat, de curând, la masă alături de părinții lor. Scandalurile au fost date acum uitării, în familia Velcu.

Citeste si: Tzanca Uraganu, legătură amoroasă cu Bianca Pop?! Imaginile bombă postate pe internet: ”Să ajungă pozele la Mădălina Miu”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si