Andrei Velcu, cunoscut drept Tzancă Uraganu, este în doliu. Cântărețul a povestit pe pagina sa oficială de Facebook că un amic de al său a murit. „Un mare muzicant pentru pământul asta un mare om …CORTAN din Serbia!!!!!!! Astea sunt rezultatele substanțelor interzise și a stupefiantelor!! DUMNEZEU SA-L IERTE !!!!!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻”, a declarat Uraganu.

Citește si: Cum se numește fiul lui Tzancă Uraganu și al Lambadei?! Ce nume i-a ales manelistul

Lăutarul a ținut să împărtășească durerea cu amicii săi din mediul online. Uraganu este trist în urma pierderii prietenului său.

Cum arată Lambada la trei luni după ce a născut?! Ea și Tzancă Uraganu au împreună doi copii

Imagini cu Lambada la trei luni după ce a dat naștere unui băiețel. Blondina l-a făcut pe Tzancă Uraganu tată pentru a doua oară.

tzanca-uraganu-in-doliu

Manelistul Tzancă Uraganu.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În urmă cu trei luni de zile, Lambada devenea mamă pentru a doua oară. Acum, tânăra arată impecabil. Nevasta lui Tzancă și-a făcut din nou apariția pe rețelele de socializare.

Nu este implicată în vreun scandal, nu este vorba de lovituri sau lacrimi. Ea s-a filmat în timp ce cântă și dansează, semn că este extrem de fericită.

Citește si: Tzancă Uraganu a câștigat procesul. Manelistul a scăpat de muncă

Lambada și Tzancă Uraganu s-au cunoscut în copilărie și au avut o căsnicie destul de lungă, până când în viața manelistului a intrat o altă femeie.

Este vorba despre nimeni alta decât Mădălina Miu, cu care s-a și căsătorit.

Cei doi și-au adus acuzații extrem de dure. Apoi, îndrăgostiții și-au zis „adio” pentru totdeauna. De aproape un an de zile, în viața lui Tzancă Uraganu a intrat actuala sa parteneră de viață, care îi este și logodnică, Alina Stoican.

Citește si: Incredibil ce poartă fiul lui Petrică Cercel, tot timpul la el, după moartea tatălui său

Manelistul și Marymar se iubesc nebunește. Ei trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Totuși nici Lambada, prima soție a manelistului, nu este neglijată, așa cum chiar artistul a povestit. Lambada locuiește în continuare în casa lui Tzancă Uraganu.

Citește si: Tzancă Uraganu a devenit tată pentru a doua oară! Lambada a născut un băiețel


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si