Tzancă Uraganu a postat pe contul lui oficial de Facebook un anunț în care explică că azi a fost chemat la sediul Poliției din Capitală. Lăutarul a explicat că are legătură cu neamul lui Duduianu, însă nu va permite să se ajungă la altceva deoarece sunt rude. „Am fost astăzi chemat DE POLIȚIA CAPITALEI pentru niște chestii mai vechi dai și pentru cele mai noi ...bineînțeles ca ce a fost cu neamu meu DUDUINEIII sa rezolvat între noi și nu as permite sa se ajungă mai departe CA SUNTEM NEAMURI ...1 la mâna ..2 la picior ...ceilalți

mici stați cuminți in banca voastră ca nu e loc cel puțin cu mine in niciun punct de vedere .nu sunt sifon..sifon înseamnă sa faci 16 ....eu doar evit sa nu am eu probleme cu legea CA DREPTATE AM
Putere sa mi fac singur ORICÂND DIN ORICE PUNCT DE VEDERE! Dar am o viața prea frumoasa... dar daca e nevoie nu e problema ...și toți cei care ati încercat o cu mine va asigur din orice punct de vedere ca pierdeți!! Nu vreau sa vb alte chestii sa va spun ce sunteți unii ca nu nu vreau sa am probleme la pagina de Fb!! Așa ca de acum ma puteți găsi la jocurile de noroc Las 🏆KING Uraganu altceva” a declarat Uraganu.

Tzancă Uraganu afirmă că el nu este sifon, ci doar se ferește de problemele pe care le poate avea cu legea.

Citeste si: Tzancă Uraganul, acuzat că și-a bătut soția! "Pregătește-te, te mănâncă pușcăria"

tzancă uraganu și clanul duduianu
Emi Pian și prietenii săi.[Sursa foto: Facebook]

Tzancă Uraganu- ținta scandalurilor la început de an

Manelistul nu este la primul scandal de acest gen. El a început prima lună din an atacându-se cu cele două surori Reea și Tina. Vloggerițele au postat filmări cu el în timp ce o bătea pe soția sa Lambada, iar Tzancă a răbufnit. Bărbatul a făcut publice filmări cu cele două surori de la videochat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Tzancă Uraganu- mesaj pentru Nicolae Guță. Ce i-a transmis manelistul

Apoi a urmat un alt scandal cu fratele său Miraj Tzunami. Cei doi bărbați nu erau în relații prea bune, însă acum și-au declarat război total. Miraj s-a aliat cu fostele colaboratoare ale fratelui său, Reea și Tina, pentru a se răzbuna pe el.

Cel mai recent scandal în care Tzancă a fost implicat este cel cu Narcisa Moisa și soțul ei Yoannes. Tzancă afirmă că el și Narcisa s-au iubit și că bruneta și-ar fi înșelat soțul cu el. Manelistul a adus și dovezi în acest sens și a făcut publice mai multe mesaje dintre el și Narcisa.

Citeste si: Tzancă Uraganu, dezvăluiri din spatele ușilor închise dintre el și Narcisa Moisă! „Ne-am întâlnit noi doi, eu și Narcisa”. Yoannes a luat foc!

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Cântăreața se apără și afirmă că ea și soțul ei i-au întins o capcană lui Tzancă pentru a profita de el. Yoannes l-a atacat dur pe Tzancă Uraganu și s-au jignit reciproc, în direct la TV.

Citeste si: Tzancă Uraganul, motivul despărțirii definitive dintre Yoannes și Narcisa Moisa!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si