Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, a avut mare sărbătoare în familie, ieri, 12 septembrie 2022. Manelistul și make-up artista au fost nași de botez pentru o fetiță. Artistul a postat mai multe imagini de la eveniment pe rețelele de socializare. Lăutarul a dat dedicații fără număr pentru bruneta sexy.

tzancă

Tzancă și Marymar au botezat o fetiță.

[Sursa foto: Instagram]

Citește si: Nora lui Sile Cămătaru are probleme cu legea. Femeia a sedus un bătrân și i-a luat banii

Marymar și Tzancă au devenit părinți spirituali pentru o fetiță. Micuța a primit numele Zaira Andreea. Cuplul a făcut senzație la petrecere, apoi au împărtășit imaginile și cu fanii de pe rețelele de socializare.

Marymar și Uraganu- părinți spirituali pentru o fetiță

Manelistul și-a anunțat fanii din mediul online că este naș de botez. Tzancă Uraganu a postat chiar și o fotografie alături de partenera lui, dar și de finuța lor. Eleganți ca de fiecare dată, cei doi o țineau de mână pe micuță.

Citește si: Tzancă Uraganu și Marymar vor deveni părinți. Bruneta este însărcinată

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tzancă își surprinde mereu fanii cu gesturile tandre față de iubita sa. Bărbatul a făcut dedicații de cel puțin 5.000 de lei pentru Marymar, iar bruneta a imortalizat momentul.

„Să ne trăiască finuța noastră, Zaira Andreea”, a scris Tzancă Uraganu pe Instagram.

tzancă uraganu

Marymar și Tzancă Uraganu, la botez.

[Sursa foto: Captură Video]

Citește si: Momente grele pentru Tzancă Uraganu. Fratele său, Miraj Tzunami, a ajuns pe mâna medicilor

Uraganu a avut o vară plină de evenimente, iar acum a venit momentul să se distreze și el. El a fost naș de botez, așa că nu el a încasat banii din dedicație, ci i-a scos din buzunar pentru cel ce a întreținut atmosfera.

Cu puțin timp în urmă, Uraganu și-a anunțat toți fanii că vrea să își mărească tariful pentru evenimente, asta pentru că a observat că toate s-au scumpit în ultima vreme. În prezent, el este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele din țara noastră, iar bineînțeles că și cererile pentru spectacole sunt pe măsură.

„Dacă s-au scumpit materialele de construcții, benzina, gazele... noi lăutarii de ce să nu ne scumpim?”, a scris Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare.

Citește si: Tzancă Uraganu, glumă controversată pe seama morții Reginei Elisabeta a II-a. Ce a spus cântărețul pe TikTok


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si