Andrei Velcu, cunoscut drept Tzancă Uraganu, duce o viață dublă. Bărbatul s-a supărat din cauza criticilor aduse de către urmăritorii de pe rețelele de socializare așa că a reacționat imediat: „Cine mai face tiktok-uri cu vorbele Mădălinei sau ale Lambadei sau le pomenește numele, are block de la mine. E viața mea privată!”.

Tzancă Uraganu este revoltat pe urmăritorii săi. Manelistul nu a mai rezistat criticilor aduse din partea utilizatorilor Facebook și Instagram.

Oamenii îi judecă alegerile lui Tzancă.

Tzancă Uraganu- viață dublă. Are două neveste și doi copii

Manelistul Tzancă Uraganu a fost implicat în mai multe scandaluri, în ultimul timp. Bărbatul are doi copii cu două femei diferite. Mădălina Miu, fosta impresară a manelistului afirmă că ea este soția lui oficială, deoarece sunt căsătoriți în acte. În același timp, Lambada este femeia care i-a oferit o fetiță pe Anays. Manelistul locuiește cu ea în casă.

tzancă uraganu și mădălina miu
Tzancă Uraganu alături de Lambada și fiica lor, Anays.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Tzancă Uraganul, acuzat că și-a bătut soția! "Pregătește-te, te mănâncă pușcăria"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tzancă are un băiat și cu Mădălina Miu. Femeia a mai fost căsătorită și mai are un băiat din relația anterioară. Cele două vloggărițe Reea și Tina l-au acuzat pe manelist că își baate soția des și o umilește din cauza amantei Mădălina Miu. Cântărețul nu a rezistat acuzațiilor și a postat poze cu cele două surori în ipostaze intime.

tzancă uraganu și mădălina miu
Tzancă Uraganu și Mădălina Miu.[Sursa foto: Facebook]

În timp ce viața lui Tzancă este demnă de o telenovelă sau un film turcesc, melodiile sunt în trending pe Youtube și fac senzație în România.

Citeste si: Tzancă Uraganu s-a făcut de râs în fața tuturor! I s-a cojit volanul de la limuzina de 200.000 de euro! FOTO

tzancă uraganu triunghi amoros lambada mădălina miu
Tzancă Uraganu - la munte.[Sursa foto: Facebook]

În prezent, Tzancă Uraganu a plecat la munte cu soția sa Lambada și fetița lor Anays. Imaginile au făcut furori pe rețelele de socializare. „Parcă te-ai însurat cu Mădălina!” i-au transmis fanii.

tzancă uraganu triunghi amoros lambada mădălina miu
Tzancă Uraganu este la munte cu Lambada.[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si