Close sidebar
Close sidebar

Tzancă Uraganu revoltat pe urmăritorii săi. Manelistul - triunghi amoros cu Lambada și Mădălina Miu

Tzancă Uraganu este revoltat pe urmăritorii săi, deoarece îi comentează viața privată. Manelistul i-a amenințat pe internauți că le va da block dacă mai le menționează numele soției sau al amantei sale.

Georgiana Balaban,

Manelistul Tzancă Uraganu. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andrei Velcu, cunoscut drept Tzancă Uraganu, duce o viață dublă. Bărbatul s-a supărat din cauza criticilor aduse de către urmăritorii de pe rețelele de socializare așa că a reacționat imediat: „Cine mai face tiktok-uri cu vorbele Mădălinei sau ale Lambadei sau le pomenește numele, are block de la mine. E viața mea privată!”.

Tzancă Uraganu este revoltat pe urmăritorii săi. Manelistul nu a mai rezistat criticilor aduse din partea utilizatorilor Facebook și Instagram. Oamenii îi judecă alegerile lui Tzancă.

Tzancă Uraganu- viață dublă. Are două neveste și doi copii

Manelistul Tzancă Uraganu a fost implicat în mai multe scandaluri, în ultimul timp. Bărbatul are doi copii cu două femei diferite.

Mădălina Miu, fosta impresară a manelistului afirmă că ea este soția lui oficială, deoarece sunt căsătoriți în acte. În același timp, Lambada este femeia care i-a oferit o fetiță pe Anays. Manelistul locuiește cu ea în casă.

Tzancă Uraganu alături de Lambada și fiica lor, Anays. [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Tzancă Uraganul, acuzat că și-a bătut soția! "Pregătește-te, te mănâncă pușcăria"

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tzancă are un băiat și cu Mădălina Miu. Femeia a mai fost căsătorită și mai are un băiat din relația anterioară. Cele două vloggărițe Reea și Tina l-au acuzat pe manelist că își baate soția des și o umilește din cauza amantei Mădălina Miu. Cântărețul nu a rezistat acuzațiilor și a postat poze cu cele două surori în ipostaze intime.

Tzancă Uraganu și Mădălina Miu.
[Sursa foto: Facebook]

În timp ce viața lui Tzancă este demnă de o telenovelă sau un film turcesc, melodiile sunt în trending pe Youtube și fac senzație în România.

Citeste si: Tzancă Uraganu s-a făcut de râs în fața tuturor! I s-a cojit volanul de la limuzina de 200.000 de euro! FOTO

Tzancă Uraganu- la munte. [Sursa foto: Facebook]

În prezent, Tzancă Uraganu a plecat la munte cu soția sa Lambada și fetița lor Anays. Imaginile au făcut furori pe rețelele de socializare. „Parcă te-ai însurat cu Mădălina!” i-au transmis fanii.

Tzancă Uraganu este la munte cu Lambada. [Sursa foto: Facebook]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI