Close sidebar
Close sidebar

Ucigașul liderului interlop din Oltenia a fost arestat de FBI. Cătălin Mavrichie făcea parte dintr-o rețea bine instruită în clonarea de carduri bancare

Cel care i-a curmat viața lui Caiac a fost prins de FBI în America, după ce se stabilise acolo ilegal. Mavrichie se ocupa cu infracțiuni multiple, printre care și clonarea de carduri.

Ana-Maria Costea,

Ucigașul liderului interlop din Oltenia a fost arestat de FBI. Cătălin Mavrichie făcea parte dintr-o rețea bine instruită în clonarea de carduri bancare


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ucigașul lui Mihai Pîrvu, zis Caiac, liderul interlop din Craiova, a fost arestat de FBI în America. El părăsise România și se stabilise ilegal în SUA, după ce a fost eliberat condiționat din penitenciar.

Mihai Pîrvu a fost ucis în vara anului 2008 de Cătălin Marian Mavrichie. Ucigașul l-a împușcat pe liderul interlop după o partidă de Poker.

Citește și: Producător global de soluții de securitate cibernetică, mesaj pentru români: „Hackerii profită de popularitatea ChatGPT într-o nouă campanie de înșelătorii”

Ucigașul lui Caiac a fost arestat în SUA

Pentru a-l ucide pe Caiac, Mavrichie a folosit un pistol cu glonț. Mavrichie a fost condamnat la 18 ani de închisoare, dar a fost ulterior eliberat, după ce a executat doar 13 ani din pedeapsa primită.

Citește și: VIDEO- TikTok-ul ar putea fi interzis senatorilor români. Reacția ministrului Digitalizării

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pe teritoriul SUA, conform unor surse din rândul anchetatorilor, citate de  gândul.ro , Cătălin Mavrichie ar fi intrat într-o grupare formată din imigranți români, condusă chiar de niște craioveni.

Citește și: O mare companie aeriană din România, ținta unui atac informatic

Această grupare s-ar fi ocupat cu clonarea de carduri bancare, dar și cu fraudarea statului american, prin încasarea ilegală, cu acte false, a unor ajutoare acordate firmelor ce au fost afectate de restricțiile impuse în perioada pandemiei de COVID.

Arestați au mai fost și Valentin Andrei Hojbotă (zis Niky Percea) și cunoscut în mediile infracționale românești ca vlogger.

Citește și: „Petrică”, mândria orașului Focșani, zace de șase luni într-un depozit. Automatul a costat 250.000 de lei

Cătălin Mavrichie ar fi fost prin chiar în timp ce scotea bani de pe un card clonat  și, dacă va fi găsit vinovat, el va executa o pedeapsă într-un penitenciar federal, urmând ca mai apoi să fie expulzat și trimis în România.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI