Close sidebar
Close sidebar

Ucigașul Liliei riscă închisoare pe viață. Românul avea un copil cu victima

Alexandru Ianoși, un bărbat român în vârstă de 35 de ani, se confruntă cu posibilitatea de a primi pedeapsa cu închisoarea pe viață pentru uciderea partenerei sale, Lilia Pătrănjel, într-un act de violență extremă. Femeia a fost atacată și înjunghiată de 68 de ori, tragicul incident având loc în septembrie 2022, într-un apartament din Spinea, provincia Veneția.

Alexandra Costea,

Ucigașul Liliei riscă închisoare pe viață. Românul avea un copil cu victima


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform procurorului Alessia Tavarnesi, abuzurile fizice și psihologice la care Alexandru Ianoși a supus-o pe Lilia fac parte dintr-o poveste tristă și tulburătoare.

Citește și: Panică într-un autrobuz din Italia! Un român a obligat șoferul să plece mai devreme

Iubitul moldovencei, care lucra ca sudor la Piping System din Mirano, este acuzat de omucidere agravată prin maltratare. Bărbatul i-a permis procurorului să ceară în fața instanței pedeapsa cu închisoare pe viață, notează jurnaliștii de la  Il Gazzettino.

Crima a avut loc în timp ce copilul cuplului se afla în casă

Lilia Pătrănjel, moldoveanca în vârstă de 41 de ani, care avea cetățenia dublă, deci și pe cea română, a trăit ani de teroare alături de iubitul ei român. În momentul în care femeia a decis să-l părăsească, bărbatul a comis un act nemilos de crimă, în timp ce copilul lor în vârstă de 4 ani se afla în casă. Din fericire, micuțul nu a fost martor la această tragedie.

Citește și: Povestea Danielei, românca care s-a îmbolnăvit după ce a muncit ani de zile în străinătate: „A început să-mi fie rău”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Judecătorul preliminar Antonio Liguori a decis trimiterea cazului în fața Curții de Asize, instanța competentă să judece cele mai grave infracțiuni, din Veneția. Primul proces este programat să aibă loc pe 4 iulie. Avocații lui Ianoși, Francesco Neri Nardi și Chiara Di Leo, vor solicita o evaluare psihologică a acuzatului.

Bărbatul a fost cel care a sunat la poliție și a mărturisit comiterea faptelor

Se pare că bărbatul român a ținut-o pe Lilia prizonieră într-o stare continuă de frustrare și anihilare, manipulând-o prin frică pentru a-i impune toate cerințele sale și chiar a o convinge să părăsească temporar casa și să se întoarcă ulterior. În plus, acesta o insulta, îi limita libertatea de mișcare și o amenința cu moartea, susținând că o va "tăia în bucăți și trimite înapoi în țara ei."

Citește și: Strigătul de durere al mamei Anicăi, românca ucisă în Italia: „Găsiți-l pe ucigaș! A lăsat patru copii fără mamă!”

Scenele sângeroase au avut loc pe data de 22 septembrie 2022, atunci Lilia Pătrănjel și-a luat inima în dinți și i-a spus românului că îl va părăsi, fiind sătulă de violențele pe care le suporta. Alexandru Ianoși a reacționat cu violență, atacând-o cu un cuțit de bucătărie în sufrageria apartamentului lor.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Pe data de 23 septembrie 2022, la orele dimineții, românul a sunat la carabinieri, dezvăluind că a comis crima. „Veniți să mă luați, am ucis-o pe partenera mea”, a declarat el. Mai târziu, în timp ce se afla în închisoare, a mărturisit: „Nu înțeleg de ce am făcut asta, sunt pur și simplu devastat”. În spatele gratiilor, pentru a se auto-pedepsi, românul și-a înfipt coada unei mături în ochi.

Citește și: O mireasă din Italia a fost escortată de Poliție la altar. Cum a ajuns în mașina oamenilor legii

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI