Close sidebar
Close sidebar

Ucigasul suporterului dinamovist Adrian Matei risca intre 10 si 20 de ani de puscarie!

In urma cu doua zile, s-a implinit o luna de la incidentul care a dus la decesul tanarului suporter dinamovist Adrian Daniel Matei, ucis, in plina strada, in urma unei altercatii cu doi fani ai echipei Steaua, dupa ultimul derby Steaua-Dinamo, din 20 august.

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

In seara de 21 august, Matei, in varsta de doar 18 ani, a intrat in conflict cu Alexandru Badea si Ionut Patrascu, imediat ce meciul de fotbal s-a incheiat! In apropierea parcului Titan, cei trei s-au certat din pricina rezultatului de egalitate inregistrat pe teren, iar de aici, pana la violenta nu a fost decat un pas. Pustiul a fost, initial, bruscat, apoi lovit dur de unul dintre suporterii stelisti, care l-a si lasat lat pe strada. Impactul cu solul a fost atat de puternic, incat baiatul nu s-a mai putut ridica si, disperati, oameni aflati apropiere au intervenit si au chemat Salvarea. Din pacate, desi a fost imediat dus la Spitalul de Urgenta si operat, dupa cateva zile, Matei nu a mai rezistat si a decedat.

Politia i-a identificat pe atacatori si, conform procedurii, i-a arestat preventiv, urmand ca, dupa rezultatele anchetei, ei sa ajunga in fata judecatorilor.

Surse judiciare sustin ca din punctul de vedere al procurorilor si al reprezentatilor Serviciului Omoruri, acum, la o luna de la tragedie, lucrurile sunt clare, iar dosarul ar fi fost finalizat. Se mai asteapta doar rezultatele autopsiei de la IML si se va merge in instanta.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Alexandru Badea, barbatul care l-a lovit mortal pe Adrian Daniel Matei, si-a recunoscut fapta, si se afla in continuare in arest, fara posibilitatea de a fi eliberat. Tanarul va fi acuzat de omor simplu, fara premeditare si risca o pedeapsa foarte mare, cuprinsa intre 10 si 20 de ani de inchisoare.

In ceea ce-l priveste pe celelalt suspect, Andrei Ionut Patrascu, cel de la care a inceput initial altercatia, atunci cand a vrut sa ii smulga de la gat fularul cu insemnele clubului Dinamo, a fost eliberat si se afla sub control judiciar. El este acuzat de talharie, fapta care in codul penal se pedepseste cu 2 sau chiar 7 ani de puscarie! Totusi, barbatul nu are antecedente penale si ar putea sa aiba parte de o decizie mai blanda, ba chiar ar putea sa primeasca si o sentinta cu suspendare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI