Criminalul Eric R. Holder a fost găsit vinovat de crimă de gradul I în iulie pentru uciderea lui Hussle- al cărui nume real este Ermias Asghedom, informează BBC News.

Citește și: Profesoară, înjunghiată mortal în timpul orei de un elev. VIDEO

Asasinatul a avut loc în 2019 în fața magazinului de îmbrăcăminte Hussle din South Los Angeles.

Nipsey Hussle, mort la doar 33 de ani

Nipsey Hussle, artist nominalizat la premiile Grammy și premiat post-mortem cu prestigiosul trofeu, a murit la vârsta de 33 de ani.

Citește și: Un bărbat a fost omorât în curtea sa pentru o rață

El era căsătorit cu actrița Lauren London cu care are doi copii. Rapperul a câștigat două premii Grammy postume pentru cea mai bună interpretare rap și cea mai bună colaborare rap/cantec în 2020.

Asasinat cu sânge rece 

Potrivit poliției americane, Hussle a fost împușcat cu cel puțin 10 focuri de armă, după care ucigașul l-a lovit cu piciorul în cap și a fugit de la fața locului.

În urma incidentului, doi trecători au fost, de asemenea, împușcați și răniți.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Judecătorul Curții Superioare H. Clay Jacke a anunțat miercuri condamnarea lui Holder la minim 60 de ani la închisoare pe viață.

Citește și: Milionara ucisă cu 17 lovituri de cuțit în baie. Motivul șocant pentru care nepotul ei de 19 ani a comis crima

Holder a fost găsit vinovat de crimă, precum și de două capete de acuzare de tentativă de omor pentru cei doi trecători răniți în timpul împușcăturii, după un proces care a durat luni de zile.

El nu era eligibil pentru pedeapsa cu moartea, dar era de așteptat să primească o condamnare pe viață.

Purtând haine portocalii de închisoare, criminalul nu a reacționat când i s-a citit sentința. Avocatul lui Holder a declarat pentru ABC News că plănuiește să facă apel la verdict.

Criminalul Eric R. Holder

De ce a fost ucis rapperul american 

Procurorii au spus în timpul procesului că atacul a fost premeditat, în timp ce echipa de apărare a lui Holder a susținut că a fost o decizie luată la nervi.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Avocatul apărării a afirmat că Holder a fost provocat de o conversație pe care ar fi avut-o cu Hussle despre zvonurile că el a cooperat cu poliția.

Hussle a crescut în South Los Angeles, unde a fost membru al bandei de stradă din anii '60 Rollin', când era adolescent. El a deschis magazinul Marathon Clothing ca o modalitate de a investi în comunitatea sa.

Înainte de moartea sa, el a contactat și Departamentul de Poliție din Los Angeles pentru a discuta modalități de a ajuta la prevenirea violenței bandelor din cartier.

Nipsey Hussle avea doi copii cu actrița Lauren London 

Uciderea lui Hussle a stârnit o revărsare de sprijin din partea fanilor din toată țara, care au continuat să posteze de-a lungul ultimilor ani omagii rapperului pe rețelele sociale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si