Bărbatul care și-a ucis iubita gravidă în accidentul cumplit, dezvăluiri uluitoare. Iubitul femeii însărcinate nu avea permis și nu a respectat regulile de circulație. Accidentul a avut loc la ieşirea din Slobozia spre Urziceni.

Tânărul care a provocat accidentul este fratele unuia dintre victimele unui grav accident din 2019, în care și-au pierdut viața zece persoane.

Iubita tânărului a murit. Ea urma să-i dăruiască primul copil.

Sătenii din Munteni Buzău au declarat că bărbatul făcuse un obicei din a se urca la volan fără permis și de a umbla peste tot.

Bărbatul care și-a ucis iubita gravidă în accidentul cumplit

„Este o situaţie tragică, dar gândiţi-vă că el ar fi putut să se întâlnească pe şosea cu oricare dintre noi. Toată lumea din comună ştia că nu are permis. Nici nu avea cum să-l obţină pentru că este analfabet. Nu ştie să scrie sau să citească. Acest lucru îl poate verifica oricine. Îşi cumpărase un permis din Ungaria şi toată ziua se plimba: Slobozia, Amara, mare, munte, mall. Fata care se afla cu el în maşină era prietena lui. Trăiau în concubinaj şi era însărcinată.”, a zis localnicul adevărul.ro.

ucis iubita gravidă

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vecinii bărbatului care a provocat accidentul au menționat de unde a avut tânărul bani pentru a-și lua mașina de lux. Oamenii susțin că după ce sora lui a murit în accidentul de anul trecut și familia a primit bani drept despăgubiri, toată suma s-a dus pe distracții și pe mofturile tânărului.

Citeste si: Sesizarea lui Klaus Iohannis privind modificările la Legea educaţiei legate de titularizare, admisă de Curtea Constituţională

Citeste si: Buzău: 34 de pacienţi cu coronavirus, externaţi de la Spitalul din Râmnicu Sărat

Citeste si: Klaus Iohannis: „Avem o altă situație gravă cu consecințe pe termen lung”

„Sora lui a decedat în accidentul de anul trecut, când un microbuz a fost spulberat de un camion pe DN2A. Familia lor a primit mulţi bani drept despăgubiri, pe care i-au tocat pe distracţii. Vreo 400.000 de lei au ajuns la ei. De-aia a avut el bani să-şi cumpere Audi şi să se plimbe ca un inconştient. Poliţia din comună ştia că el nu are permis şi nu a luat nicio măsură în acest sens, mi se pare cutremurător", a adăugat bărbatul.

Citeste si: Coronavirus România! Grupul de Comunicare Strategică a anunțat un nou bilanț coronavirus


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si