Bărbatul are 30 de ani și a vrut să scape de războiul dintre Rusia și Ucraina. El era obligat să se supună legii marțiale și să-și apere țara. Omul s-a folosit de hainele și de actele soției sale și a venit la vama din România cu o înfățișare de femeie, însă oamenii legii și-au dat seama de escrocheria la care a apelat, astfel că a fost reținut pe loc.

Citeste si: Ce fel de copil a fost Putin. El s-a schimbat dintr-o dată la 11 ani, când nu a mai socializat

De 19 zile, de la primul atac lansat către Rusia, oamenii trec printr-un coșmar. Mii de oameni își părăsesc casele și aleargă din calea războiului. Mai mulți bărbați au încercat să plece din țara atacată, deși sunt obligați să se înroleze în armată pentru a se lupta cu rușii. Speriat de ceea ce ar putea să pățească, un tânăr a avut o idee la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Gestul inedit al unui tânăr din Ucraina

Odată cu instaurarea legii marțiale, bărbații din Ucraina sunt obligați să lupte pentru țară contra armatei ruse. Ei nu au voie să-și părăsească teritoriul. Astfel că mulți tineri au fugit fie prin păduri sa râuri, însă unul a avut o altă idee.

Citeste si: VIDEO| Rușii atacă din nou. Explozii la periferia oraşului ucrainean Liov: 9 morţi şi 57 de răniţi în urma atacului

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tânărul, rezident al capitalei Kiev, s-a îmbrăcat în haine de femeie și a încercat să treacă ilegal granița la punctul de control Porubnoe, la frontiera cu România. Mai mult decât atât, nu doar că s-a folosit de hainele partenerei de viață, ci inclusiv de actele acesteia.

Imediat cum au văzut pașaportul și actul de identitate, oamenii legii și-au dat seama că ceva nu este în regulă, moment în care au observat că acesta este, de fapt, un bărbat și nu o femeie așa cum pretinde.

Citeste si: Pilot rus capturat de Ucraina, ce a spus la interogatoriu. Mesajul a fost preluat rapid de presa de pe tot mapamondul

Polițiștii de frontieră l-au reținut imediat pe tânrăul ucrainean în vârstă de 30 de ani, urmând ca în perioada care vine să dea numeroase explicații pentru fapta sa și de asemenea să răspundă rigorilor legii pe care a încălcat-o.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Totuși, inspectorul de frontieră al detașamentului Cernăuți a sesizat imediat că ceva nu este în regulă. Machiajul și peruca pe care și le-a pus nu l-au ajutat prea multe pe bărbatul din Kiev”, se arată în comunicatul de presă.

Citeste si: Rusia se apropie de granița NATO! Mesajul venit în miez de noapte: „E doar o chestiune de timp. I-am avertizat clar”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si