Close sidebar
Close sidebar

Ugur Gunes, fermecatorul Yilmaz, din “Ma numesc Zuleyha”, sufera dupa fosta iubita?

Chipesul actor Ugur Gunes, interpretul personajului Yilmaz, din indragita productie turceasca “Ma numesc Zuleyha”, difuzata de luni pana vineri de la ora 20:00, la Kanal D, starneste tot mai mult interesul printre reprezentantele sexului frumos.

I.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ugur Gunes, care pana nu demult a trait o poveste de dragoste cu artista de muzica pop din Turcia, Reyhan Cansu, a fost din nou pe primele pagini ale tabloidelor cand a fost vazut alaturi de fosta iubita.

Cum cei doi s-au despartit la finele anului trecut, barfele nu au intarziat sa apara atunci cand cei doi au fost zariti, din nou, impreuna. Ugur Gunes a dezmintit faptul ca intre el si Reyhan ar mai exista o relatie de iubire, mai ales ca renumita cantareata a decis sa rupa relatia. Mai mult, se zvoneste ca sarmantul actor are o relatie cu o tanara extrem de frumoasa care ii seamana perfect fostei iubite. Oare acesta regreta despartirea de Reyhan? Ugur Gunes lamureste lucrurile, pentru o publicatie din Turcia.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

“Este o informatie gresita, nu exista o relatie intre mine si Reyhan“,  a declarat el.

De partea cealalta, Reyhan a fost usor deranjata de replica dura folosita de fostul iubit.

“Dupa despartire am preferat sa fiu discreta …. Ugur putea spune adevarul, ca suntem doar prieteni. Am avut o relatie de dragoste si s-a terminat”,  a spus artista.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI