În vârstă de 33 de ani, Ugur Gunes a surprins atunci când s-a autocaracterizat, în fața presei. Carismaticul actor a evidențiat diferențele dintre el și Yilmaz, personajul interpretat în „Mă numesc Zuleyha”, dar a spus și care este numitorul comun pe care îl are cu personajul.

Ugur Gunes, „Yilmaz”, din serialul „Mă numesc Zuleyha”: „Sunt pătimaș în iubire!”

„Există, între mine și Yilmaz, câteva diferențe.

În contradicție cu personajul pe care îl interpretez, în „Mă numesc Zuleyha”, eu sunt o persoană veselă. Sunt calm și nu îmi arăt sentimentele imediat, spre deosebire de Yilmaz care este opusul. Asemănarea dintre mine și personajul meu există, în ideea că și eu, în viața de zi cu zi, sunt pătimaș în iubire”, a spus Ugur Gunes.

Ugur Gunes, „Yilmaz”, din serialul „Mă numesc Zuleyha” : „Sunt pătimaș în iubire!”

Ugur Gunes, absolvent al Facultății de Limbi străine, Istorie și Geografie, din Ankara, și ulterior, al Facultății de Teatru și Film, mărturisește că a devenit actor din „întâmplare”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Zodii care se îmbogățesc în 2020. Se anunță a fi anul lor glorios

„Întotdeauna am fost atras de artă, însă nu mă gândeam să devin actor. Într-o zi, în drum spre cursuri, am văzut un anunț, prin care se căuta actor pentru teatru dedicat copiilor. Mi-am spus că este un semn! Pot spune ca această „întâmplare” mi-a schimbat destinul”,

spune actorul.

Citeste si: Turcu de la „Puterea Dragostei” de nerecunoscut. Vezi cum arăta concurentul în urmă cu câțiva ani

Pe Ugur Gunes îl puteți urmări în rolul Yilmaz, din serialul „Mă numesc Zuleyha”, în fiecare zi, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Mărirea alocațiilor, amânată: ”Nu există aceste sume în buget acum”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si