Într-o atmosferă solemnă, ce a reunit ziariști, oameni de afaceri, reprezentanți ai unor instituții importante, au fost premiate personalități care s-au remarcat prin activitatea desfășurată în domeniul în care activează. 

Citeste si: VIDEO| Christian Sabbagh, membru de onoare al Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operații

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

La eveniment a fost prezentă Excelență Sa Füsun Aramaz, Ambasadorul Republicii Turcia în România. Ugur Yesil, CEO Kanal D și Executive Board Member Kanal D, a primit distincția pentru investiții performante – Kanal D și Radio Impuls, iar Fatih Salis, Director Știri și Producții Interne Kanal D, a fost premiat pentru activitatea performantă în cadrul stației. 

Citeste si: Kanal D, lider de audienta in intreaga tara, cu emisiunile din timpul zilei

Alături de aceștia, s-au aflat și vedete ale stației și persoane din managementul Kanal D. Ilinca Vandici, prezentatoarea „Bravo, ai stil! Celebrieties”, Ilinca Obădescu, prezentatoarea Știrilor de prânz Kanal D din timpul săptămânii, Cosmin Cernat, prezentator „FanArena” și Cristina Sava, Director de Comunicare și Marketing Kanal D, au fost prezenți la această celebrare a legăturii strânse între România și Turcia.

Citeste si: În ”Mă numesc Zuleyha”, Hunkar este devastată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si