Premiul acordat lui Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls, vine la puțin timp de la împlinirea, pe 1 martie, a celor 16 ani de existentă a Kanal D, și de la anunțul că Grupul Dogan Media Internațional se dezvoltă prin lansarea, pe 2 aprilie, a noului post TV – Kanal D2.

Citește și: Ediție specială "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" de 1 Martie, la Kanal D “În copilărie, pregăteam felicitări pentru mama la școală și i le dăruiam cu mare bucurie”

Distincția a fost ridicată în numele lui Ugur Yesil de Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Serialul “Infidelul” se apropie de final! Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 20:00, fanii îndrăgitului serial turcesc vor afla deznodământul poveștii, la Kanal D!

Dogan Media Internațional a intrat pe piața din România în 2007, odată cu lansarea televiziunii Kanal D, iar în cei 16 ani și-a consolidat poziția, devenind un Grup media integrat, un centru creativ, ce oferă conținut diversificat, disponibil pe TV (Kanal D și, din 2 aprilie, Kanal D2), Radio (Radio Impuls) și Digital (site-urile kanald.ro,

stirilekanald.ro, wowbiz.ro, Kfetele.ro, radioimpuls.ro și canalele de YouTube WOWNews și TheXclusive). Kanal D2, un nou pas strategic al Grupului, va emite din 2 aprilie, odată cu lansarea noului sezon al show-ului “Bravo, ai stil!”, cu o ediție specială, în premieră, de la ora 19:00.

Dogan Media Internațional, prin Kanal D, Kanal D2, Radio Impuls și divizia Digital, va aduce în continuare conținut de calitate și plusvaloare pentru piața media din România, prin intermediul unei perspective fresh, inovative.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si