Un cuplu de tineri români a decis să petreacă mai multe luni în Bali, în Indonezia. Tinerii călătoresc și își relatează experiențele prin videoclipuri postate pe rețelele sociale și au devenit celebri cu stilul de viață pe care îl au.

Într-un videoclip recent, tânăra cunoscută în mediul online drept hoinariprinlume  a povestit despre efectele negative ale vieții în Bali, cum ar fi poluarea.

Citește și: Ei sunt tinerii români morți într-un accident rutier, în Marea Britanie. Aveau până în 20 de ani. Durerea familiilor este nemărginită: ”Un ocean de tristețe”

Viața cu scuterul prin Bali, Indonezia

În videoclipul tinerei, aceasta apare murdară pe față. Pe chipul tinerei se poate observa praful, despre care a spus că este rezultatul a 30 de minute de mers pe scuter. Bineînțeles, românca a mărturisit că nu este general valabil ca praful să se depună în cantități așa mari pe fața sa, ci depinde de zona în care călătorește și de durata drumului cu scuterul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Cu toate acestea, românca a spus că poluarea din Indonezia îi afectează fața. Tânăra a mărturisit că are probleme cu tenul, confruntându-se cu coșuri și iritații.

Citește și: Român, găsit mort pe insula Thassos. Ce s-a întâmplat cu tânărul de 22 de ani

"Ești curios cât de poluată e Indonezia? Uită-te la fața mea. Cam așa arată după jumătate de oră de mers pe scuter.

Am citit legat de poluarea din Asia de sud-est și știam că nivelul e ridicat, dar nu mă așteptam la asta. De multe ori nici nu poți să respiri pe scuter(...) tenul meu are perioade în care mă supără rău și mă umplu de iritații și coșuri(...) Și da, așa murdară sunt pe față după ce mergem cu scuterul aici. Nu e peste tot așa, depinde foarte multe de insulă și chiar zonă. Uneori nici nu se observă, alteori e mult mai rău decât în clipul pe care îl vezi acum", a povestit tânăra într-un videoclip pe rețelele sociale.

@hoinariprinlume

N-ai cum sa zici ca nu stau prost la poluare. Mii de scutere, multa mizerie & praf. Sunt si parti proaste si parti bune, le acceptam asa cum vin 👌

♬ Dile Austin Millz Remix- Austin Millz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si