Uitati de stres si de manie! Este indemnul medicilor care spun ca momentele tensionate ne imbolnavesc. la propriu.

prof. DUMITRU CONSTANTIN DULCAN: „ Cinci minute de furie deprima sistemul imunitar, acea capacitate de aparare a organismului de la virusuri pana la bacterii, deci tot ce poate sa imbolnaveasca un organism”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Neurologii care au studiat fenomenul spun ca in momentele de pierdere a controlului, milioanele de celule moarte, virusuri si bacterii incep sa circule libere prin organism.

Multi am trait-o pe pielea noastra, insa atunci cand vine vorba de autocontrol, lucrurile stau bine doar in teorie. Specialistii spun ca extrem de eficienta este gandirea pozitiva.

prof. DUMITRU CONSTANTIN DULCAN: "Daca avem anumite defecte din nastere, genetice, prin puterea mintii putem sa ne corectam pur si simplu. Asta inseamna atitudinea noastra fata de semeni si invers. Si, extrem de important, dragostea pe care o investesc parintii intr-un copil"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si