Close sidebar
Close sidebar

Uite ce se intampla in cazul unui accident ca al lui Dan Condrea! Soferul n-ar fi avut nicio sansa sa supravietuiasca!

Moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a fost una extrem de fulgeratoare si violenta. Masina pe care o conducea acesta s-a izbit violent de trei copaci, iar impactul a fost devastator.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Mai multe filmulete ce prezinta "crash teste" arata ca soferul n-ar fi avut nicio sansa de supravietuire la un astfel de impact. Testele din clip sunt realizate in Anglia, iar masinile sunt proiectate in ziduri de beton cu diverse viteze, cea mai mare fiind de aproape 180 de kilometri pe ora.

Autoturismele sufera avarii important, iar modul in care se comporta manechinele din interior arata ca Dan Condrea n-a avut absolut nicio sansa sa scape cu viata in urma unui accident de asemenea anvergura.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI