Close sidebar
Close sidebar

Uite cu cine seamana Giani Kirita, dupa ce a adoptat un nou look! Infatisarea faimosului a starnit hohote de ras

Giani, Vladimir si Catalin Cazacu au trecut printr-o schimbare de stil radical. Cei trei Faimosi si-au ras parul din cap si si-au lasat mustata, asa cum au promis in urma unui pariu mai vechi.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

La proba, cei trei i-au surprins pe toti cu noul lor look, care a starnit hohote de ras.

"Semanati cu cei 3 muschetari", le-a spus Cosmin Cernat.

"Mai degraba cu cei 3 banditi", a adaugat Giani.

Giani Kirita seaman incredibil de mult cu un infractor celebru care a ingrozit Angla, Charles Bronson. Povestea sa de viata este fabuloasa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Charles Bronson este unul dintre cei mai cunoscuti detinuti englezi din toate timpurile. Condamnat initian la 7 ani de inchisoare pentru jaf armat, Bronson a ajuns sa stea 34 de ani in spatele gratiilor, dintre care 30 in carcera, izolat de orice alt detinut, atat pentru siguranta gardienilor cat si a celorlalti puscariasi, in prezent fiind incarcerat pe viata. 

El si-a modelat o personalitate violenta in timpul petrecut in inchisoare, luand ostatici, protestand pe acoperisuri, aratand fata neagra a fiintei umane si intrand definitiv in constiinta colectiva ca un model al raului.

La un moment dat, Bronson a fost eliberat pentru 69 de zile, insa a fost incarcerat din nou pentru jaf.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI