Close sidebar
Close sidebar

Uite cum arată soția lui Alexandru Cumpănașu. Ce are în comun cu fosta concubină

Alexandru Cumpănașu este unul dintre cele mai mediatizate personaje în prezent în urma cazului din Caracal. Fostul jurnalist și-a anunțat candidatura la Președinție și a menționat că dorește „o Românie fără clanuri”. Dacă divorțul de prima femeie care l-a însoțit în fața altarului rămâne un mister, milionarul Alexandru Cumpănașu își ascunde și actuala soție.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alexandru Cumpănașu, cel care dorește să ajungă președintele țării s-a căsătorit cu Simona Baltag în 2018, o prezență constantă în anturajul vârfurilor actualului partid de guvernământ, potrivit cancan.ro.

Alexandru Cumpănașu își ascunde actuala soție

Simona Baltag face parte dintr-o familie bună. Care ar fi ajutat-o să urce în carieră. De precizat că a fost consilieră pentru trei premieri PSD, incluzând-o aici pe Viorica Dăncilă. În ianuarie 2018, Simona Baltag a renunţat la funcţia de consilieră a actualului premier pentru a deveni apoi secretar general al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR). Condusă chiar de Alexandru Cumpănașu, cel ce avea să-i devină soţ.

Pe 2 februarie 2018, la eliberarea din funcţie, Simona Baltag şi-a depus și declaraţia de avere. Este proprietara unui teren de 117,30 metri pătraţi şi a unei case de 78 metri pătraţi, cumpărate în 2014, când Simona avea 23 de ani.

La bunuri, a bifat şi un autoturism Subaru. Iar la venituri, Simona Baltag a completat că a încasat 3.998

de lei de la Ministerul Comunicaţiilor, 70.188 de lei de la Guvern şi 41.427 de lei de la Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior.

 

Citeste si: Luis Lazarus, atac fără precedent la adresa procurorilor din cazul Caracal: ”Măi, șobolanilor! Cât tupeu nesimțit sa ai ca sa iei pe sus mama unei fete dispărute?”

Citeste si: Tânără în vârstă de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani, atacați de un urs, în județul Brașov. Care este starea de sănătate a celor două victime- kanald.ro

Citeste si: Absolventă de Medicină, moartă după o plimbare cu motocicleta în Bistrița-Năsăud- wowbiz.ro

Citeste si: S-a dus singură în luna de miere după ce logodnicul ei a murit. Povestea incredibilă a unei femei din Canada a ajuns virală pe internet- antena3.ro

În total, ea a încasat 115.613 lei, ceea ce înseamnă că a avut un venit lunar de 9.634

de lei. Cei doi s-au cunoscut la un eveniment politic și ea ar fi acceptat cererea lui în căsătorie pentru că „pur și simplu îl iubește”.

Cei doi au fost surprinși de Cancan.ro în zona Progresului din Capitală. Alexandru Cumpănașu a așteptat-o pe Simona Baltag preț de zece minute, în fața imobilului unde locuiesc. Tânăra a urcat senină în mașină, iar bărbatul ei a purtat o conversație la telefon.

Motivul uluitor al milionarului

Totul s-a petrecut în doar câteva secunde, semn clar că Alexandru Cumpănașu are în plan să-și țină actuala parteneră departe de lumina reflectoarelor. Dacă divorțul de prima femeie care l-a însoțit în fața altarului rămâne un mister, milionarul Alexandru Cumpănașu își ascunde și actuala soție.

„Totul până la copiii mei. Voi rade tot dacă se ating de un fir de păr din capul copiilor mei. Eu îi dau dracului pe procurorii ăştia, nu sunt în stare să localizeze nimic, nu pot să stau ca mielul la tăiere.

Nu ştiu cât de serioase sunt aceste ameninţări, dar puneţi-vă în locul meu, de tată. Mi-am luat măsuri de protecţie atât faţă de mine, cât şi faţă de copiii mei, nu pot să spun mai mult la acest moment, am vrut să fac un apel public şi atât, autorităţile trebuie să îşi facă treaba”, a spus, la un moment dat, Alexandru Cumpănașu.

Citeste si: ȘOC! Mama Luizei Melencu a ajuns la psihiatru! Ce spun medicii în aceste momente despre femeia care a ajuns în pragul disperării

„Am trei copii și îi iubesc foarte mult!”

„Vă spun un lucru personal despre care nu am vorbit niciodată. Am trei copii și îi iubesc foarte mult. Eu nu vorbesc despre viața personală. Pentru mine, ei sunt totul, dar astăzi fac o excepție. De când au apărut, s-au schimbat prioritățile. Piramida s-a inversat, adică copiii mei sunt pe primul loc și îmi schimbă viața în fiecare zi.

Citeste si: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, alături de fiica și fiul Medanei în plin uragan al scandalului cu fosta soție. Mesajul transmis de solist: "Decât să trăiești în minciună, în trădare, în infidelitate, în scandal"- radioimpuls.ro

Citeste si: S-a dus singură în luna de miere după ce logodnicul ei a murit. Povestea incredibilă a unei femei din Canada a ajuns virală pe internet- antena3.ro

Îmi fac surprize mereu, sunt multe de povestit. Copiii înseamnă totul, după ei poate veni orice. Petrecem mult timp împreună, nu mai fac greșeala pe care am făcut-o la început, de a petrece puțin timp cu ei”, dezvăluia cel care visează să ajungă președintele României.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu- candidat independent la alegerile prezidențiale 2019

„Iubim amândoi la fel de mult copiii, dar fiecare cu drumul său. Cu respect reciproc. Viața îți dă multe provocări. Important este să le faci față cu demnitate și cu gândul la îngerași”, a răspuns Alexandru Cumpănașu.

                                                                                                                                                                                         sursa: Cancan.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI