Cornel Galeș a murit pe 30 noiembrie 2019, în urma unui tragic accident rutier petrecut în Spania. Fostul soț al Ilenei Ciuculete se mutase la Valencia, unde se ocupa de o agenție de turism a Vivianei, femeia cu care a format un cuplu după decesul cântăreței de muzică populară, survenit în martie 2017.

Ileana Ciuculete familie
Ileana Ciuculete, alături de Cornel Galeș și de fiii ei

Galeș și Viviana au fost extrem de discreți cu relația lor.

De-abia după moartea lui Galeș, în presă a apărut informația că cei doi s-au cununat religios în 2018, la aproape un an și jumătate de la decesul lui Ciuculete. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru restrâns, participând doar cîteva rude și prieteni apropiați. Cei doi intenționau să se căsătorească și la Starea civilă, dar totul s-a năruit atunci când Galeș a murit.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Fiul Ilenei Ciuculete a luat-o razna! Acordeonistul Mugurel Sfetcu cere judecarea și expulzarea lui Raed Arafat, pe care îl consideră vinovat pentru decesele cauzate de coronavirus!

Citeste si: Memoria lui Cornel Galeș a fost terfelită cu ocazia parastasului de 9 luni de la moartea sa: „A profitat de Ileana Ciuculete, de-aia l-a luat Dumnezeu”

Citeste si: Descoperiri cutremurătoare ies la iveală după moartea lui Cornel Galeș

Cornel Galeș
Cornel Galeș, alături de Viviana și de Sasha, fiica acesteia

Fosta parteneră a lui Cornel Galeș a renunțat la un teren

În acest an, numele Vivianei a apărut într-un proces legat de o moștenire, după decesul unei rude. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Calafat, pe 24 februarie 2020, și a avut ca obiect partajul judiciar.

Viviana și alte șase persoane au figurat ca pârâți, dați în judecată de fiul decedatului. Pe 8 octombrie 2020, judecătorii au constatat deschisă succesiunea defunctului, moștenirea lăsată de acesta fiind un teren de 3,03 hectare. “Constată că unicul moştenitor la succesiunea defunctului este Băzoi Ştefan, în calitatea de fiu, ceilalţi moştenitori renunțând la moştenirea acestuia prin declarații la Notariat”, se arată în hotărîre.

Și numele lui Cornel Galeș a apărut într-un proces care a avut ca miză moștenirea lăsată de Ileana Ciuculete. După decesul acesteia, a rămas un apartament pe care Galeș l-a achiziționat cu 91.000 de eruo, dar în care apucase să investească 15.000 de euro. Galeș s-a judecat pentru apartament cu fiii Ilenei Ciuculete. Pe fond, băieții lui Ciuculete au câștigat și ar fi trebuit să primească de la Galeș aproape 70.000 euro, însă acesta a făcut apel. După decesul lui Galeș, acesta a fost reprezentat de fiica sa, Claudia, care a pierdut apelul pentru că nu a timbrat actul depus la tribunal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si