Actorul Matthew Perry, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit mort „după ce s-a înecat în jacuzzi” sâmbătă seara. 

Ultima sa postare pe Instagram, cu cîteva zile înainte de moartea sa, arată incredibil de similară cu incidentul care a avut loc sâmbătă, scrie Mirror.co.uk.

Cu doar cinci zile înainte, Matthew a postat o fotografie cu el în cada cu hidromasaj, cu vedere la priveliștile frumoase din casa lui din California.

Mesajul care însoțea postarea are un ecou diferit după ce s-a aflat cum și-a găsit actoru sfârșitul: „Oh, nu-i așa că apa caldă care se învârte te face să te simți bine?”. 

Ultima fotografie cu Mattew Perry

Ultima fotografie cu Mattew Perry

[Sursa foto: Instagram]

La fel ca la majoritatea postărilor pe care Matthew le-a făcut, actorul a semnat cu expresia „Sunt Mattman”.

În aceeași zi, actorul din "Friends" a făcut o altă postare în care apare doar un videoclip al lunii, filmat în aburii din jacuzzi.

Legenda postării este tulburătoare. Actorul a scris: „Înțelegi ce încerc să-ți spun?”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mesajele criptice ale lui Matthew Perry au suscitat mii de comentarii pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Mattew Perry, rămas bun de la tatăl său de 82 de ani

Cu o săptămână mai devreme, Perry a împărtășit pe pagina sa de Instagram o fotografie cu tatăl său, John, ajuns la venerabila vârstă de 82 de ani.

Citește și: Matthew Perry, actorul din serialul "Friends", a murit la doar 54 de ani. Ce s-a întâmplat?

La momentul fotografiei, Matthew Perry purta pantaloni de trening și un tricou polo, iar zâmbetul său era larg, fiind alături de tatăl său John.

Cei doi țin în mână pahare cu băuturi gazoase. Și-a subtitrat postarea: „Iată-mă pe mine și pe tatăl meu John, amândoi ținând o băutură în mână”.

Matthew Perry ultima poza

Matthew Perry, ultima fotografie, alături de tatăl său de 82 de ani

[Sursa foto: Instagram]

Matthew Perry, sfârșit prematur

Două săptămâni mai târziu, poliția a fost chemată la domiciliul său din cauza unui apel care anunța că Matthew Perry a siferit un stop cardiac.

Surse din poliție au declarat presei americane că Matthew Perry s-a înecat în cada de acasă și nu există suspiciuni că s-ar fi produs vreo infracțiune legată de acest eveniment tragic.

Cu toate că în trecut actorul vorbise deschis cu privire la luptele sale cu dependența de narcotice, nu au fost găsite droguri la fața locului, potrivit LA Times

Detectivii Departamentului de Poliție din Los Angeles investighează moartea actorului.

Cauza morții va fi stabilită la o dată ulterioară de biroul legist din districtul Los Angeles.

@joy.of.everything The first detective arrives at the scene where Matthew Perry has been pronounced dead at age 54 within his Pacific Palisades home #matthewperry #matthewperryrip# #friends# #breakingnews# #celebritynews# #joyofeverything ♬ original sound- Joy Of Everything

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„Suntem devastați de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry”, au declarat oficialii Warner Bros. Television Group, care a produs serialul „Friends”.

Actorul a fost lăudat pentru geniul său de actor de comedie „Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte de neșters a familiei noastre... Este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați”, au mai spus producătorii americani.

„Suntem incredibil de întristați de dispariția prea curând a lui Matthew Perry”, au declarat oficialii postului NBC, care a difuzat serialul în toate cele 10 sezoane.

De la momentul postării cu tatăl său, Matthew Perry a mai publicat pe Instagram imagini care au legătură cu sărbătoarea de Halloween 2023, pe care nu a mai prins-o în viață.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Matthew Perry, sfârșit prematur

Matthew Perry, sfârșit prematur

Matthew Perry, deplâns de colegii din serialul Friends

Actriţa Maggie Wheeler, colega sa distribuţie din "Friends", care a interpretat-o pe iubita lui din acest serial, Janice, i-a adus starului decedat un tribut emoţionant prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram: "Ce pierdere uriaşă! Lumii întregi îi va fi dor de tine, Matthew Perry. Bucuria pe care ai adus-o unui număr atât de mare oameni în viaţa ta mult prea scurtă va trăi mai departe. Mă simt binecuvântată pentru fiecare moment creativ pe care l-am împărtăşit cu tine".

Morgan Fairchild, actriţa care a interpretat-o pe mama personajului Chandler Bing, s-a declarat la rândul ei devastată de vestea morţii starului american.

"Am inima frântă după moartea prematură a 'fiului' meu, Matthew Perry", a scris ea pe reţeaua de socializare X. "Moartea unui tânăr actor atât de talentat reprezintă un şoc. Transmit dragostea mea şi condoleanţe prietenilor şi familiei sale, în special tatălui său, John Bennett Perry, cu care am colaborat la serialele 'Flamingo Road' şi 'Falcon Crest'. Dumnezeu să te odihnească, Matthew Perry!".  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si