Close sidebar
Close sidebar

Ultima fotografie cu Matthew Perry în viață este foarte stranie. "Înțelegi ce vreau să spun?". Mesaj criptic lăsat de actorul de la Hollywood?

"Matthew Perry a murit" - vestea care a transmis o undă de șoc la Hollywood, dar și în rândul milioanelor de fani ai serialului "Friends", unde îndrăgitul actor a apărut timp de zece sezoane.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Matthew Perry, sfârșit prematur

Matthew Perry, deplâns de colegii din serialul Friends

Actriţa Maggie Wheeler, colega sa distribuţie din "Friends", care a interpretat-o pe iubita lui din acest serial, Janice, i-a adus starului decedat un tribut emoţionant prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram: "Ce pierdere uriaşă! Lumii întregi îi va fi dor de tine, Matthew Perry. Bucuria pe care ai adus-o unui număr atât de mare oameni în viaţa ta mult prea scurtă va trăi mai departe. Mă simt binecuvântată pentru fiecare moment creativ pe care l-am împărtăşit cu tine".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Morgan Fairchild, actriţa care a interpretat-o pe mama personajului Chandler Bing, s-a declarat la rândul ei devastată de vestea morţii starului american.

"Am inima frântă după moartea prematură a 'fiului' meu, Matthew Perry", a scris ea pe reţeaua de socializare X.

"Moartea unui tânăr actor atât de talentat reprezintă un şoc. Transmit dragostea mea şi condoleanţe prietenilor şi familiei sale, în special tatălui său, John Bennett Perry, cu care am colaborat la serialele 'Flamingo Road' şi 'Falcon Crest'. Dumnezeu să te odihnească, Matthew Perry!".  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI