Close sidebar
Close sidebar

ULTIMA ORA! Un tramvai a lovit un tanar care asculta muzica la casti, in zona Lujerului! Circulatia tramvaielor 41 a fost paralizata aproape o ora!

Un accident a paralizat azi circulatia pe linia tramvaiului 41, in Bucuresti.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Un tramvai a lovit astazi un tanar care traversa prin dreptul unui refugiu, in zona pasajului Lujerul din Capitala. Conform primelor informatii, tanarul asculta muzica la casti si nu si-a dat seama ca semaforul si-a schimbat culoarea in „rosu”. Din fericire, tanarul a scapat cu viata si a fost dus la spital, mai ales ca tramvaiul nu circula cu o viteza foarte mare.


Imediat, la fata locului au ajuns mai multe echipaje ale politiei, care au inceput sa faca masuratori.
Timp de 45 de minute, circulatia a fost paralizata pe linia tramvaiului 41. La un moment dat se facuse o coada de circa 20 de tramvaie, care asteptau ca circulatia sa se reia. Pana la urma, pasagerii au fost preluati de autobuze speciale puse la dispozitie de RATB.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI