Close sidebar
Close sidebar

Ultima sotie a lui Dan Condrea este medic oftalmolog! O prima consultatie la cabinetul Ulianei costa 100 de lei

Uliana Ochinciuc este ultima sotie a lui Dan Condrea, afaceristul care a murit luni seara, intr-un tragic accident rutier.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Casatorita in 2012 cu Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, Uliana Ochinciuc i-a daruit acestuia un baietel, astazi in varsta de 4 ani. Moldoveanca a terminat Medicina si s-a mutat de ani buni in Bucuresti, acolo unde locuia impreuna cu Condrea si cu copilul lor. La nivel de cariera, Uliana profesa ca medic oftalmolog intr-o clinica din Capitala, acolo unde percepea 100 de lei pentru o prima consultatie, informatie care apare pe site-urile de specialitate.

Pacientii erau insa multumiti de serviciile Ulianei, dovada si marturiile scrise de acestia: "Mergi cu toata increderea. Orice afectiune este tratata cu maxim de atentie, de medici profesionisti, dar mai ales umani. Toata stima si consideratia noastra D-nei Uliana Ochinciuc!", nota Monica C. (41 de ani), pe site-ul clinicii.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI