Un prieten apropiat lui Galeș povestește că mașina în care se afla bărbatul s-a răsturnat

„Accidentul a avut loc sâmbătă pe 30 (n.red. – noiembrie), nu duminică pe 1 (n.red.- decembrie), la orele 18.00. Maşina nu era ceea ce se spune pe la televizor şi ceea ce se arată prin ziarele din România. Nu a mai fost o altă maşină implicată în accident, o singură maşină a fost implicată în accident.

A pierdut controlul volanului, au ieşit de pe autostradă, s-au răsturnat şi aia s-a întâmplat. Cornel nu avea centura de siguranţă, a ieşit prin trapă şi a murit”, a declarat, pentru Antena Stars, Adrian, un bun prieten al lui Cornel Galeș. Rezultatul anchetei autorităților spaniole va stabili cu exactitate cum s-au desfășurat evenimentele.

Cornel Galeș, ultima activitate pe WhatsApp

Potrivit activității sale de pe WhatsApp, Cornel Galeș a fost ultima oară activ pe data de 30 noiembrie, sâmbătă noaptea, în jurul orei 02:32. Atunci a vorbit pentru ultima data cu o persoană prin intermediul aplicației. Nu se știe până în momentul de față despre ce persoană este vorba.

Ultimele clipe de viață

Prietenul lui Cornel Galeș susține că acesta nu se ducea către vreun restaurant și nu venea de la o petrecere. Cei aflați în mașină mâncaseră împreună, cu două ore și jumătate înainte de cumplitul accident.

Citeste si: Am găsit-o pe fiica lui Cornel Galeș, cea pe care o căuta toată lumea! Cum arată și cu ce se ocupă Claudia

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ce spunea Serghei Mizil despre Mario Iorgulescu: ”Cel mai tare elev al meu!”

Citeste si: Informații ANM de ultimă oră. Cod galben în aproape toată țara

„Am mâncat împreună cu două ore şi jumătate înainte. La ora 17.25 m-au sunat şi eu eram într-un centru comercial, la cumpărături, şi m-au întrebat dacă mă întorc şi la jumătate de oră a murit Cornel, au făcut accident. Mă sunase Sorin, Cornel era cu el. Şi nu se ducea spre niciun restaurant, nici nu venea de la un chef. Nu e nimic adevărat! Noi pur şi simplu am vorbit pe la 12:30 să ne vedem să mâncăm, să mergem la un restaurant în care mergeam de obicei, ne-am întâlnit acolo pe la ora 14.00. Toată lumea venea de acasă, nu venea de la nicio distracţie. Eu am plecat la 15:30 de acolo (n.red. – este vorba despre restaurant), iar ei au rămas în continuare. Ei au plecat pe la 17:40, 17:45 şi la 5 – 10 minute după ce au plecat au avut accidentul, la nici un kilometru de restaurant. Mergeau spre casă”, a mai spus Adrian, pentru Antena Stars.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si