Close sidebar
Close sidebar

Ultimele clipe din viaţa lui Ilie Balaci! Fostul fotbalist şi-a dat ultima suflare în braţele mamei sale

Sorin Cârţu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Ilie Balaci, a povestit printre lacrimi care au fost ultimele clipe de viaţă ale fostului fotbalist.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

El a dezvăluit că i s-a făcut rău şi a sunat-o pe o prietenă, care este medic şi i-a zis la telefon că îi nu poate să respire. Ulterior, el s-a prăbuşit în casă, iar ultima suflare şi-a dat-o în braţele mamei sale.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Născut la 13 septembrie 1965, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.



Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI