„Leo a fost supus operaţiei pentru extirparea tumorii la plămân, prima întrebare a lui adresată medicului, când şi-a revenit din anestezie, a fost: 'Când pot să cânt?'. Şi după şase luni a urcat pe scenă- locul drag lui, unde publicul îl aştepta. Dar boala a recidivat, au apărut metastaze- la cap, la glanda suprarenală, apoi din nou la cap, din nou la plămân, apoi metastaze osoase."

a transmis familia artistului într-un comunicat de presă.

Ultimele cuvinte ale lui Leo Iorga, spuse chiar de familia lui: „S-a trezit și a întrebat medicul: Când pot să cânt?"

Trupul lui Leo Iorga va fi depus luni, 4 noiembrie, la Casa Eliad, vis-a-vis de Biserica Sf. Mina, iar înmormântarea va fi marţi, 5 noiembrie, la cimitirul Bellu, au anunțat fii acestuia, Eduard şi Paul Iorga, pentru Agerpres.

Citeste si: Soția lui Leo Iorga a confirmat moartea artistului

Ultimele cuvinte ale lui Leo Iorga, spuse chiar de familia lui: „S-a trezit și a întrebat medicul: Când pot să cânt?"

„După ani şi ani în care s-a luptat cu boala, vocea inconfundabilă a lui Leo a tăcut. De data asta, definitiv. Boala l-a învins, deşi de aproape 9 ani s-a 'luat la trântă' cu ea. Uneori a reuşit s-o împingă de lângă el, spunându-i şi spunându-şi 'Eu mai am de cântat'.

Şi a urcat din nou pe scenă. Alteori boala a fost mai puternică decât el şi doar împreună cu aceia care l-au iubit şi i-au fost alături a putut-o înlătura, pentru o vreme, din calea lui. În 2011, după ce Leo a fost supus operaţiei pentru extirparea tumorii la plămân, prima întrebare a lui adresată medicului, când şi-a revenit din anestezie, a fos t:

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Ultimele cuvinte ale lui Leo Iorga, spuse chiar de familia lui: „S-a trezit și a întrebat medicul: Când pot să cânt?"

Citeste si: Fiul lui Leo Iorga, prima declarație după ce artistul a murit

„Când pot să cânt?". Şi după şase luni a urcat pe scenă- locul drag lui, unde publicul îl aştepta. Dar boala a recidivat, au apărut metastaze- la cap, la glanda suprarenală, apoi din nou la cap, din nou la plămân, apoi metastaze osoase", relatează familia artistului, în comunicat.

Fii lui Leo Iorga amintesc că nimic nu l-a putut ţine pe cântăreț departe de scenă, deşi a trecut prin multe intervenţii chirurgicale şi tratamente chinuitoare, pe care le-a suportat cu încredere şi curaj.

Ultimele cuvinte ale lui Leo Iorga, spuse chiar de familia lui: „S-a trezit și a întrebat medicul: Când pot să cânt?"

„Cât mă va ţine Dumnezeu pe pământ vreau să cânt", spunea Leo. "Şi aşa a făcut. Nu l-a interesat că urcă pe scenă sprijinit în cârjă, nici că trebuie să stea pe scaun când cântă. El a trăit, în ultimii ani, pentru muzică şi pentru publicul care îl iubea şi pe care îl iubea. Acum vocea lui a tăcut...Drum bun printre îngeri, Leo! Acum le poţi cânta şi lor", spun Eduard şi Paul Iorga.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Cum a gestionat Antonia un moment inedit pe scenă? Răspunsul artistei a cucerit publicul- radioimpuls.ro

Solistul rock Leo Iorga, fost membru al trupelor Cargo, Compact, Schimbul 3, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean, s-a născut la 2 decembrie 1964, la Arad.

Citeste si: Leo Iorga se zbate între viață și moarte după ce a rămas cu un singur plămân

Din toamna lui 1988 până în 1996, a fost lead vocal al grupului Compact, în componenţa Leo Iorga, Adrian Ordean, Vlady Cnejevici, Teo Peter, Emil Laghia şi Leluţ Vasilescu, formaţie catalogată de Florian Pittiş şi mulţi alţii drept „formula de aur a Compact-ului".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si