Arădeanul Leo Iorga a fost internat în spital de urgență. Medicii au descoperit că are probleme grave la singurul plămân pe care îl mai are, scrie glasul aradului.

„Leo este la spital, starea lui este stabilă. Se pare că pneumonia făcută în august a reaparut. Echipa medicală este profesionistă şi se ocupă de Leo cu multă atenţie”, este mesajul postat pe rețelele de socializare de un apropiat al lui Leo Iorga.

Fost solist, se zbate între viață și moarte după ce a rămas cu un singur plămân

Citeste si: Ionuţ şi Corina au murit loviţi de un BMW care depăşea neregulamentar. Fetiţa lor de nici 3 ani, în stare gravă

Fost solist, se zbate între viață și moarte după ce a rămas cu un singur plămân

Fiul lui Leo Iorga se plângea într-un text postat pe contul său de socializare de durata intervenției pe care a solicitat-o la 112 și specifica că așteaptă ambulanța de 40 de minute:

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citeste si: Clipe de coșmar pentru o mamă. Copilul cade în canal, pe stradă, sub ochii ei

„Aşteptăm ambulanţa de 40 de min; nu zic că tata o fi mai special prin prisma faptului ca e artist, doar ca boala si contextul in care se află momentan necesită o urgentare.

Are nevoie de oxigen pentru un transport la spital, pe care eu, cu masina, nu-l pot face (nu am un tub de oxigen în maşină…)
Poate cineva de pe la 112 o sa vadă asta şi o să se simtă… Mersi!

Fost solist, se zbate între viață și moarte după ce a rămas cu un singur plămân

PS: Tata are cancer, un singur plămân şi multe operatii la activ … de vreo 8 ani jumate“. a transmis Paul Iorga, în urmă cu cinci zile, pe 20 octombrie.

Citeste si: Cazul șocant al unui bărbat care și-a ascuns drogurile în nas, timp de 18 ani

Leo Iorga duce o luptă incredibilă pentru a rămâne în viaţă. De câţiva ani, artistul este practic măcinat de boală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si