Jim Minnini, in varsta de 58 de ani, a fost internat la spital, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer in faza teminala. El a avut o sigura dorinta: sa isi mai vada sotia, Cindy, inca o data, inainte de a muri.

La randul ei, femeia, isi revenea dupa un atac de cord suferit dupa ce Jim a fost spitalizat si era in camera alaturata. A fost transferata aici pentru a putea fi cu sotul ei, relateaza Daily Mail.

Femeia a fost sedata atunci cand partenerul ei de viata de 24 de ani a fost adus in camera ei si nu a stiut ca a fost el a fost cu ea pana in ultima clipa. Atunci cand  s-a trezit a fost insa prea tarziu. Barbatul si-a dat ultima suflare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Momentele induiosatoare au fost imortalizate de catre fiul lor, Chirs, care a declarat ca tatal sau nu era pregatit sa moara  inainte sa isi ia ramas bun de la iubirea sa de o viata. In fotografii se vede cum cei doi, aflati pe pat de spital, se tin e mana.

Tanarul a povestit ca parintii lui erau perfecti unul pentru altul si ca au fost inseparabili, chiar si pana in ultima clipa a vietii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si