În clipul video înregistrat o persoană care se afla la fața locului, se poate vedea un sicriu de dimensiuni medii, amplasat în mijlocul unei intersecții pustii. Sicriul are o coroană mare de flori pe el și este întins pe o parte, sugerând că a fost lăsat acolo în mod deliberat. În fundal, se aud sunete de vânt și ocazional mașini trecând în depărtare.

Martorul a sunat imediat la poliție pentru a raporta incidentul și a cerut ajutor în înlăturarea sicriului din intersecție.

Însă, când agenții de poliție au ajuns la fața locului, au constatat că sicriul dispăruse.

Citește și: Ultimul drum spre casă al lui Nicolae a fost plin de peripeții. Sicriul în care se afla trupul românului s-a răsturnat în mijlocul drumului

Reprezentanții companiei funerare au intervenit rapid la locul incidentului și au preluat sicriul. Cu toate acestea, nu au oferit nicio explicație cu privire la motivul pentru care sicriul a căzut din mașină.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ulterior, într-un comunicat de presă emis, compania a declarat că nu știe exact cum s-a produs incidentul, dar că își cere scuze pentru ceea ce s-a întâmplat și că a deschis o anchetă internă pentru a clarifica circumstanțele.

De asemenea, au asigurat publicul că vor lua măsuri pentru a evita astfel de situații în viitor.

Imaginile video au creat indignare printre internauți

O sursă neoficială, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a dezvăluit că lucrătorii de la compania funerară se îndreptau spre un cimitir dintr-o localitate din apropiere în momentul în care sicriul a căzut din mașină. Cel mai probabil, sicriul nu a fost securizat corespunzător și acesta a căzut în timpul transportului.

Clipul video care prezintă sicriul căzut în mijlocul străzii a fost încărcat pe platforma de socializare Facebook și a stârnit indignare în rândul localnicilor. Mulți au considerat că este o situație jenantă și inacceptabilă și că familia defunctului ar trebui să primească despăgubiri pentru neglijența angajaților companiei funerare.

Citește și: Daniel a fost găsit fără suflare pe o stradă din Italia. Familia tânărului cere cu disperare ajutorul

În secțiunea de comentarii, unii utilizatori au criticat modul în care a fost tratat corpul neînsuflețit și au cerut o anchetă riguroasă pentru a identifica cauzele incidentului. Alții au pus la îndoială profesionalismul companiei funerare și au declarat că astfel de evenimente sunt inacceptabile în orice circumstanțe.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Compania funerară a luat legătura cu familia defunctului și a informat-o despre incidentul regretabil care a avut loc. Reprezentanții au transmis sincere scuze și și-au exprimat regretul pentru situația neplăcută prin care a trecut familia în aceste momente dificile.

Citește și: VIDEO- Doi români și-au vândut fetița unui bătrân de 70 de ani. Negocierea a avut loc într-un cinematograf


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si