Desi se izolase din cauza unei boli cumplite, Israela era o prezenta activa pe retelele de socializare si pastra legatura cu fanii ei. Ultimul mesaj al Israelei a fost in data de 6 martie. Atunci a transmis tuturor celor care o urmareau un mesaj cu un puternic impact emotional.

"De multe ori, oamenii stiu, dar nu intervin.

Mentalitatea ca „rufele murdare se spala in familie” sau ca este vorba despre ”o problema de cuplu” face ca multe acte de violenta impotriva femeilor sa ramana intre patru pereti. Mi-ar placea sa intervii atunci cand auzi despre cazuri de violenta domestica, hartuire sau viol." a publicat Israela pe facebook in dreptul unei fotografii simbol.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Israela a murit. In ultima sa interventie la televizor, Israela a vorbit despre boala grea care a impins-o la izolare.

"Simteam ca ma afectau energiile din jurul meu si am renuntat

sa mai apar la televizor de aceea. Am o boala grea, astm si trebuie sa o tin sub control. Nu pot sa ies, aerul poluat din Bucuresti... eu in alta parte, din unele motive nu pot sa locuiesc, schimbarile de temperatura pentru mine... sunt otrava. Am o boala cronica, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de pasi, la 50 de pasi devine greu. Eu imi asum aceasta izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine.
Daca vorbesc acum asa, fara sa imi trag sufletul, inca e bine. Am retinut apa. Creierul e OK," a declarat Israela, pe data de 8 februarie, in cadrul unei emisiuni televizate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si