"Drum lin printre stele, Andrei! Mama, tati și Matei te vom iubi mereu. Dumnezeu să te aibă în pază și să asculte rugăciunile noastre pentru tine!", a fost mesajul scris de tatăl său, politician PSD, iar mai apoi postat pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Grav accident rutier: șase victime în urma impactului

Părinții tânărului în vârstă de 19 ani i-au transmis ultimele gânduri pe rețelele de socializare, acolo unde au și publicat o fotografie cu fiul lor.

Filmul tragediei de la Sibiu. Doi tineri au murit, iar alți doi sunt în spital

Nefericitul eveniment rutier s-a petrecut într-o noapte de luni spre marți. Doi tineri au pierit, iar alți doi au ajuns în stare extrem de gravă la spital. Mașina în care se aflau a intrat cu viteză sub remorca unui TIR care era parcat pe marginea drumului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mașina marca Audi care a ajuns un morman de fiare în urma impactului era de fapt al lui Andrei, doar că îl lăsase pe prietenul său să îl conducă. De asemenea, autoturismul valora peste 70 de mii de euro.

Citește și: Incredibil! Un bărbat s-a dat drept fiul unei bătrâne și i-a cerut suma de 15.000 de euro

În seara tragediei, cei patru prieteni au ieșit la o plimbare prin oraș.

Într-o secundă, șoferul a pierdut controlul autoturismului și a intrat într-un TIR care era staționat pe marginea șoselei. În urma impactului, doi tineri au murit, și alți doi au fost transportați la spital în stare critică.

Oamenii legii efectuează în aceste momente cercetări pentru a stabili dacă, înainte de producerea nenorocirii, șoferul ar fi avut un comportament agresiv în trafic. De asemenea, pe numele conducătorului auto, a fost deschis un dosar de urmărire penală.

Bilanţul victimelor al accidentului dramatic de la Sibiu

  • Preda Pandele Andrei, 19 ani, Brașov, pasager faţă dreapta, decedat
  • Untch Sonja Maria, Sibiu, 20 de ani, decedată, bancheta din spate
  • Spătariu Cosmin Mihai, Brașov, pasager stânga spate, 20 de ani, spitalizat
  • Păvălașcu Fabian Vlad, 20 de ani, Brașov, șoferul, spitalizat.

Citește și: Alexia, revedere emoționantă cu tatăl și fratele ei, după ce medicii i-au replantat brațele: „A răbufnit în plâns”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si