Lachlan Foote, 21 de ani a susţinut un recital alături de trupa lui în noaptea de Anul Nou, iar pe 1 ianuarie 2018, dimineaţa, a ajuns acasă, unde locuia alături de părinţi, conform observator.tv.

Băiatul şi-a făcut un shake de proteine pentru refacerea organismului, în care a adăugat o linguriţă de cafeină pudră, acţiune care i-a fost fatală.

Citeste si: VIDEO| Zeci de șoferi bauți si drogați au fost prinși de polițiști, în Mamaia nord! Au făcut filtre și pe Autostrada Soarelui

Şi-a sărutat mama şi s-a retras în camera lui pentru a se odihni. Însă nu s-a mai trezit niciodată. Tânărul a fost găsit fără suflare, iar medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: S-a aflat ce droguri consumase criminalul din Făget

Iniţial s-a spus că Lachlan ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri sau pentru că ar fi amestecat drogurile cu alcoolul. Ancheta a scos la iveală informaţii cu totul diferit. Mai întâi s-a stabilit că Lachlan avea o alcoolemie redusă, respectiv că ar fi consumat cel mult două sau trei beri.

Ulterior, a ieşit la iveală faptul că linguriţa de cafeină pudră adăugată la shake-ul de proteine i-a fost fatală.

Lachlan a utilizat cafeină pudră interzisă deja în Statele Unite ale Americii, după ce a produs moartea unui celebru wrestler.

Citeste si: Un designer celebru a murit în urma unei orgii cu droguri. O țară întreagă îl plânge

Linguriţa de cafeină pudră adăugată a echivalat cu cafeina acumulată din 50 de cafele normale.

Două linguriţe din pudra respectivă ar fi echivalat cu consumul a 70 de energizant.

Acum, la mai bine de un an şi jumătate de la moartea lui Lachlan, părinţii îndureraţi vor să profite de poveste şi să atragă atenţia asupra consumului unor astfel de substanţe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si