Close sidebar
Close sidebar

Ultimul somn al artistului. Și-a sărutat mama pentru ultima oară și s-a retras la culcare

Chitaristul unei trupe din Blackheath, Australia, şi-a pierdut viaţa pe 1 ianuarie 2018, după ce a consumat un shake de proteine ce echivala cu cafeina adunată din 50 de cafele normale.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Lachlan Foote, 21 de ani a susţinut un recital alături de trupa lui în noaptea de Anul Nou, iar pe 1 ianuarie 2018, dimineaţa, a ajuns acasă, unde locuia alături de părinţi, conform observator.tv.

Băiatul şi-a făcut un shake de proteine pentru refacerea organismului, în care a adăugat o linguriţă de cafeină pudră, acţiune care i-a fost fatală.

Citeste si: VIDEO| Zeci de șoferi bauți si drogați au fost prinși de polițiști, în Mamaia nord! Au făcut filtre și pe Autostrada Soarelui

Şi-a sărutat mama şi s-a retras în camera lui pentru a se odihni. Însă nu s-a mai trezit niciodată. Tânărul a fost găsit fără suflare, iar medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: S-a aflat ce droguri consumase criminalul din Făget

Iniţial s-a spus că Lachlan ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri sau pentru că ar fi amestecat drogurile cu alcoolul. Ancheta a scos la iveală informaţii cu totul diferit.

Mai întâi s-a stabilit că Lachlan avea o alcoolemie redusă, respectiv că ar fi consumat cel mult două sau trei beri.

Ulterior, a ieşit la iveală faptul că linguriţa de cafeină pudră adăugată la shake-ul de proteine i-a fost fatală.

Lachlan a utilizat cafeină pudră interzisă deja în Statele Unite ale Americii, după ce a produs moartea unui celebru wrestler.

Citeste si: Un designer celebru a murit în urma unei orgii cu droguri. O țară întreagă îl plânge

Linguriţa de cafeină pudră adăugată a echivalat cu cafeina acumulată din 50 de cafele normale. Două linguriţe din pudra respectivă ar fi echivalat cu consumul a 70 de energizant.

Acum, la mai bine de un an şi jumătate de la moartea lui Lachlan, părinţii îndureraţi vor să profite de poveste şi să atragă atenţia asupra consumului unor astfel de substanţe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI