Gheorghe Dincă stă în arest de aproape două luni, după ce a recunoscut că le-ar fi ucis cu sânge rece pe cele două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

În toată această perioadă, criminalul nu a fost vizitat în pușcărie de nimeni din familie, deși, din punct de vedere legal, avea tot dreptul! De altfel, este o realitate că atât fiica sa, Daniela, cât și ceilalți doi băieți, au evitat să dea ochii cu Dincă, în ciuda declarațiilor publice că nu ar fi existat animozități, de-a lungul vremii, între ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Dincă nu a fost vizitat de nimeni, de parcă ar fi fost abandonat, subit de toti! Lucurile acestea par oarecum ciudate, în contextul în care se susține că avea o relație bună cu cei de acasă și doar un accident în Italia l-a determinat să vină în România. Totul este ciudat aici”, a spus Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu, în urmă cu ceva vreme.

Citeste si: VIDEO| Răsturnare de situație în ancheta de la Caracal. DIICOT vrea să apeleze la experți străini

Citeste si: Mama Luizei Melencu a fugit de acasă de frica DIICOT

Citeste si: Lucian Mîndruță, reacție dură în cazul minorei ucise în Dâmbovița

Gheorghe Dincă este primul la primit vizite! Care este motivul 

Pe de altă parte însă, situația s-ar putea schimba de săptămâna viitoare. Surse din anchetă susțin că Gheorghe Dincă este primul la primit vizite în Arestul Central al Poliției Capitalei, și, de luni, familia ar putea să vină la vorbitor. ”Criminalul din Caracal are dreptul să fie văzut de cei apropiați în zilele de început ale săptămânii, întrucât, se ia în calcul numele de familie, iar el fiind la litera D este mai în față pe liste”, au dezvăluit persoane de la fața locului, care mai susțin și faptul că la aflarea veștii că Dincă poate beneficia de întâlniri cu fiica sau soția mai devreme decât alții, cu mai puține probleme legale, a dus la o reacție negative din partea altor deținuți. ”A dus numai la invidii”, au dezvăluit sursele menționate.

Gheorghe Dincă a avut pretenții în pușcărie

Gheorghe Dincă este primul la primit vizite, dar și la pretenții. Dupăa ”plângerile” făcute, criminalul din Caracal a fost repartizat, spun surse implicate în dosar, cel puțin pentru o perioadă, singur în celulă! Decizia a fost luată probabil și pentru ca toate lucrurile să meargă cum trebuie, iar bărbatul să colaboreze cu anchetatorii.  ”Se dorește elucidarea dispariției Alexandrei și Luizei cât mai repede, motiv pentru care se iau în calcul toți factorii, inclusiv dorința acuzatului de a nu avea pe nimeni prin preajmă”,  au dezvăluit surse de la fața locului. 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Tradiția pe care Lora a refuzat să o respecte la nuntă: ”Este un obicei barbar”- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Foto Inquam/ Bogdan Dănescu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si