Duelul de infarct al serii  trecute s-a dat între Alex și Vlad. Pe parcursul edițiilor precedente, Vlad s-a remarcat prin câștigarea a 9 dueluri, în timp ce Alex a triumfat doar în 3.

Finala s-a desfășurat sub presiunea unei ultime întrebări cu răspunsuri multiple, unde doar unul dintre cele trei răspunsuri era corect. Domeniul final a fost cu “Ingrediente cheie” din domeniul culinar.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Va fi înființat cel mai mic stat din lume. Se va afla la doar câteva sute de kilometri distanță de România- wowbiz.ro

Cei doi concurenti au fost nevoiti sa aleagă ingredientul care se regăsea în preparatele propuse de “The Floor”. După un duel plin de adrenalină, Alex a reușit să se impună și a fost declarat campionul primei serii de joc complet la "The Floor".

"The Floor"  a oferit telespectatorilor un spectacol captivant în care doar cei mai bine pregătiți concurenți au reușit să avanseze. Alex, prin determinare și cunoștințe solide, a cucerit întreaga podea și a plecat acasă cu premiul fabulos de 50.000 de lei.

Saptamana viitoare, sambata, de la 21:00, o noua serie de 49 de concurenti vor intra pe podeaua gingantica pentru a castiga marele premiu de 50.000

de lei. Nu pierdeti, in fiecare sambata si duminica, de la 21:00, quiz-ul “The Floor, prezentat de Dan Negru, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si