Celebrul actor Donald Sutherland a suferit un accident chiar in hotelul de cinci stele din Capitala. Din primele informaţii, actorul alunecat şi a cazut pe scari.Angajaţii hotelului au sunat la 112, iar la faţa locului a sosit imediat un echipaj SMURD. Medicii i-au acordat primele ingrijiri medicale, insa actorul a refuzat sa fie transportat la spital. in urma incidentului,  Donald Sutherland  s-a ales cu buza sparta.

Sutherland este un

actor canadian in varsta de 83 de ani  care a jucat in 188 de filme. Poate cel mai bun element definitoriu pentru cariera lui Sutherland este adaptabilitatea la cele mai diferite roluri. De la interpretarea unor roluri secundare, pana la cele principale, Sutherland a dovedit ca are mult talent. Rolurile sale, puternic psihologice, sunt din cele mai diferite, de la studentul la medicina din Flatliners, la şeriful din Picking Up the Pieces. Kiefer s-a implicat şi in televiziune, el caştigand un Glob de Aur pentru cel mai bun actor intr-un serial de drama in anul 2001.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si