Superstarul britanic pare de nerecunoscut în timp ce se transformă în rolul unui cerșetor confundat cu „Iisus”, pentru un nou film dramă-comedie lansat în cinematografe.

Citește și: "A murit în somn". Un actor cunoscut care a jucat în seria "Rocky" și în "Predator" s-a stins din viață

Legenda ecranului, în vârstă de 47 de ani, joacă rolul unui cerșetor pe nume Benjamin în filmul "Cartea lui Clarence", dar este confundat cu liderul religios din urmă cu 2000 de ani și e crucificat.

Un actor celebru de la Hollywood, de nerecunoscut

Un actor celebru de la Hollywood, de nerecunoscut

[Sursa foto: The Sun]

Vedeta de film apare în trailer cu părul lung și murdar și cu o față plină de noroi, potrivit The Sun.

Fanii actorului din Dr Strange și Sherlock Holmes vor fi încântați să-l recunoască sub hainele murdare și ținuta neîngrijită pe nimeni decât pe Benedict Cumberbatch.

Adevăratul Isus este interpretat de starul din Captain America Nicholas Pinnock, în vârstă de 50 de ani, în comedia-dramă biblică care a fost lansată luna trecută.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Benedict are un rol episodic, dar aspectul său din producția americană este la ani lumină distanță de aspectul extrem de îngrijit și pedant și viața de zi cu zi actorului britanic.

Benedict Cumberbatch, în rol de Iisus răstignit

Benedict Cumberbatch, de nerecunoscut în noul film

[Sursa foto: The Sun]

Benedict Cumberbatch, în Spider-Man

[Sursa foto: The Sun]

Scenariul filmului se învârte în jurul unui evreu asuprit care încearcă să-l influențeze pe Mesia pentru a obține celebritatea.

Potrivit IMDB, călătoria îl poartă pe o cale neașteptată și într-o explorare a credinței. Filmul nou-lansat în cinematografe îi are în distribuție și pe Teyana Taylor și James McAvoy și este produs de Jay-Z.

Nu este prima dată când Benedict Benedict Cumberbatch îi uimește pe fani cu deghizările sale de film.

Anul trecut, starul Sherlock a apărut alături de Ralph Fiennes și Dev Patel în The Wonderful Story of Henry Sugar.

Benedict Cumberbatch, în rol de Iisus răstignit

Benedict Cumberbatch, în rol de Iisus răstignit

[Sursa foto: The Sun]

 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Cine este Benedict Cumberbatch 

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch s-a născut și a crescut în Londra, Anglia. Părinții lui sunt ambii actori. El a studiat teatrul la Universitatea din Manchester. și a continuat pregătirea ca actor la Academia de Muzică și Artă Dramatică din Londra, absolvind un Master în Actorie Clasică. 

Benedict Cumberbatch a lucrat în teatru, televiziune, film și radio. Succesul său pe marele ecran a venit în 2004, când l-a interpretat pe Stephen Hawking în filmul de televiziune Hawking (2004).

În 2010, a devenit un nume cunoscut în rolul lui Sherlock Holmes din serialul de televiziune britanic Sherlock (2010).

Cine este Benedict Cumberbatch 

Benedict Cumberbatch, în rolul fizicianului Hawkins

Nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal

În 2011, a apărut în două filme nominalizate la Oscar- War Horse (2011) și Tinker Tailor Soldier Spy (2011).

Au urmat roluri apreciate în filmul științifico-fantastic Star Trek Into Darkness (2013), drama câștigătoare a Oscarului 12 Years a Slave (2013), The Fifth Estate (2013) și August: Osage County (2013).

În 2014, l-a interpretat pe Alan Turing în The Imitation Game (2014), care i-a adus un Glob de Aur, Premiul Screen Actors Guild, Academia Britanică de Arte de Film și Televiziune și o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol principal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si