Fostul actor din serialul „Hannah Montana”, Mitchel Musso, a petrecut noaptea într-o închisoare din Texas, după ce a fost arestat sub acuzația de tulburarea ordinii publice și furt, informează NY Post.

Citește și: O actriță celebră a mărturisit că este "demisexuală"

Potrivit poliției americane, vedeta din filmele pentru adolescenți ar fi furat sâmbătă o pungă de chipsuri.

Mitchel Musso

Mitchel Musso, vedeta din serialul „Hannah Montana”

Mitchel Musso, care a participat la serialul de succes produs de Disney Channel în urmă cu peste un deceniu, a intrat într-un hotel local și ar fi început să mănânce o pungă de chipsuri pe care le-a luat fără să plătească, a declarat poliția din Rockwall.

Când personalul i-a spus lui Musso, „care părea în stare de ebrietate”, să plătească pentru gustare, el a răspuns agresiv, a făcut scandal și a plecat fără să plătească, a raportat poliția.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După ce l-a arestat pe Musso, poliția a descoperit și că acesta avea mai multe amenzi de circulație neplătite.

Serialul „Hannah Montana”, cu Mitchel Musso în rol principal

Serialul „Hannah Montana”, cu Mitchel Musso în rol principal

Fosta vedetă din serialul „Hannah Montana” a petrecut o noapte în Centrul de Detenție Rockwall County înainte de a fi eliberat duminică după-amiază, după ce a plătit cauțiunea.

În fotografia făcută publică de poliție, actorul apărea acoperit doar un prosop alb, ca și cum nu ar fi avut alte haine pe el.

Mitchel Musso, arestat

Mitchel Musso, arestat

Actorul a jucat împreună cu Miley Cyrus 

Mitchel Musso este cunoscut mai ales pentru rolul lui Oliver Oken alături de Miley Cyrus în serialul „Hannah Montana”, timp de cinci ani până în 2011.

Citește și: EXCLUSIV- Festival de teatru pentru adolescenți la Alexandria. Liviu Romanescu (director Ideo Ideis): ”Discutăm cu viitorii adulți despre unde și cum se construiește un adult, un om responsabil, conștient de sine, de mediu, de ceilalți”

Fostul copil actor s-a născut în Garland, Texas, o suburbie din Dallas și a apărut în aproape 90 de episoade din „Hannah Montana”, potrivit profilului său IMDb.

De asemenea, a apărut în alte câteva show-uri și seriale Disney, inclusiv în emisiunea „Perechea de regi”.

Alaturi de Mitchel Musso


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si