Politia l-a numit pe sotul de atunci al artistei, Robert Wagner, “persoana de interes” in dosar.

Natalie Wood a decedat in 1981, dupa ce s-a inecat in timpul unei croaziere in care se afla alaturid e sotul sau de atunci, Robert Wagner. Potrivit declaratiilor luate martorilor, imediat dupa incident, cei doi s-ar fi certat cu putin inainte de tragedie.

Politia a inceput o noua ancheta in anul 2011, iar

intr-un raport de autopsie publicat in 2013, cauza mortii lui Natalie Wood a fost schimbata in „moarte prin inec si alti factori necunoscuti”, potrivit Libertatea. De asemenea, pe trupul actritei s-ar fi descoperit vanatai la brat, incheietura sip e gat.

In acelasi raport s-a stabilit ca trupul lui Natalie Wood prezenta vanatai neobisnuite pe brat, incheietura si gat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Dupa investigatiile din ultimii sase ani, am ajuns sa credem ca Wagner este o persoana de interes”, a spus unul dintre anchetatori, declarand si ca acum este cert faptul ca actorul este ultima persoana care si-a vazut sotia in viata.

Robert Wagner, ajuns acum la varsta de 87 de ani, a refuzat sa mai vorbeasca cu autoritatile.

„Nu am reusit sa dovedim ca a fost omucidere.

Dar nu am dovedit nici ca a fost un accident. Problema cea mai mare este ca nu stim cum Natalie a ajuns in apa”, a mai spus unul dintre anchetatori, potrivit sursei citate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si