Joseph Wandera, în vârstă de 27 de ani, se afla în Costa Rica când s-a prăbușit și a murit după ce a consumat un cocktail de droguri.

Citește și: VIDEO „Ucenicul”, cel mai așteptat film al toamnei! Când va apărea în cinematografe?

Actorul care jucase în mai multe producții de televiziune în Marea Britanie, printre care și Coronation Street, i-a scris iubitei sale cu o zi înainte de tragedie că „rezolvă” problema.

"Problema" era legată de o serie de droguri pe care le încercase în zilele anterioare și care îl făcuseră să aibă simptome ciudate.

Actor mort la 27 de ani. Cum s-a produs tragedia

Cu o zi înainte de moartea sa prematură, Joseph Wandera i-a trimis un mesaj text iubitei sale din Anglia, Alison Maloney, spunându-i că "o duce ca nebun”, potrivit OK Magazine.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Mesajul îngrijorător primit de iubita actorului: 'Nu o să mint, nu știu ce a fost în nenorocita de substanță pe care am luat-o. Pot să scriu doar cu mâna stângă, iar acum nu pot să văd decât cu ochiul stâng”, s-a destăinuit actorul aflat pe continentul american.

Actorul a mai spus că a vărsat continuu și nu a dormit de două zile. "O să rezolv eu" problema, a sperat tânărul, însă a doua zi și-a pierdut cunoștința și medicii nu l-au mai putut salva. 

Actorul a fost declarat decedat, în ciuda încercărilor disperate de a-l salva, într-un apartament din stațiunea Tamarindo, unde a participat la un festival de muzică.

Detaliile privind moartea actorului din Coronation Street au apărut în declarațiile făcute zilele trecute în fața instanței din Manchester.

Mama sa, Claire Beatson, a declarat în fața judecătorului că a fost „șocată” când a descoperit drogurile pe care fiul ei le consumase în Costa Rica.

Luase ecstasy, un drog de clasa A, numit „Magic” și îi recunoscuse iubitei sale că a consumat un amestec de droguri necunoscute numit „Pink Stuff”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si