Close sidebar
Close sidebar

Un adevarat colt de rai cu aproape 200 de specii de trandafiri. Paradisul se afla tocmai in nordul tarii.

Anual, in special la inceputul verii, rozariul de la Jibou este vizitat de mii de turisti care vor sa evadeze intr-o lume a culorii si a parfumului.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ce poate fi mi relaxant decat o plimbare pe sub arcade de trandafiri parfumati si pe alei inconjurate de regii florilor.

- Oriunde o sa umblati in lume si o sa vedtei trandafiri sa ii admirati sunt foare frumosi. Printre florile taiate garoafa este reina floriloe, la cele plantate trandafirul este regina florilor

Culori, parfumuri imbietoare toate parca te cheama pe aleile marginite de trandafiri. Rosii, ca focul, roz, galbeni sau de un alb pur, trandafrii de la Jibou atrag anual mii de turisti.
 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

-Sunt foarte frumosi. Dar care va plac? Toti. La dumneavoastra, doamna? Si mie, toti. Ati venit scpecil pentru ei? Da sunt din Cluj si sunt a 3-a oara. Sunt florile preferate Dar dintre cei de aici? Rosu, sunt minunati.

- Noi ave 170 de specii, daca ar fi sa adunam toate speciile d etrandafiri din lumear tebui de zece ori suprafata de aici, noi am inceract sa aducem cele mai rperzentative in colectia de rozariu.

Pana spre finalul lunii iunie rozariul care adaposteste aproape 200 de specii de trandafiri este deschis publicului, iar trandafirii pot fi admirati in intreaga lor splendoare.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI